Villa te koop in Benissa / Spanje #50372

€ 595.000
Villa met 2 aparte woningen te koop in Benissa, La Fustera Ideaal voor vakantieverhuur. Deze interessante villa is gelegen in een rustig deel van La Fustera in Benissa. Dicht bij het strand en de zee. In minder dan 10 autominuten bent u in Calpe met zijn zandstranden en alle voorzieningen die u zoekt. Moraira en het dorp Benissa zijn in 15 minuten te bereiken. Deze woning heeft 2 onafhankelijke verdiepingen die met elkaar verbonden zijn door een buitentrap. Een ideaal huis voor vakantieverhuur. Op de begane grond vindt u een royale woon-eetkamer, aparte keuken, 3 slaapkamers en 3 badkamers. De bovenste verdieping bestaat uit een lichte woon-eetkamer, volledig uitgeruste keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een overdekt terras.  Het perceel is omheind en toegankelijk via een automatische poort. Er is ruimte om meerdere voertuigen te parkeren. Het zwembad van 8x4 m is omgeven door een groot zonneterras met ruimte voor meerdere ligbedden. Het gezellige, overdekte terras is de ideale plek voor een eettafel. De tuin is onderhoudsarm. Kenmerken: airconditioning, vloerverwarming, gemetselde barbecue, 2 woonkamers, 2 keukens, heeft een huurvergunning. Als u op zoek bent naar een kwalitatieve, aantrekkelijke woning met 2 afzonderlijke verdiepingen op een populaire locatie, dan is deze villa te koop in Benissa misschien wel uw nieuw huis. Boek vandaag nog een bezichtiging met een van ons team. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50372
Prijs
€ 595.000
Type woning
Villa
Plaats
Benissa
Wijk
La Fustera
Provincie
Alicante
Slaapkamers
6
Badkamers
6
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
300m²
Oppervlakte perceel
1000m²

Villa met 2 aparte woningen te koop in Benissa, La Fustera

Ideaal voor vakantieverhuur. Deze interessante villa is gelegen in een rustig deel van La Fustera in Benissa. Dicht bij het strand en de zee. In minder dan 10 autominuten bent u in Calpe met zijn zandstranden en alle voorzieningen die u zoekt. Moraira en het dorp Benissa zijn in 15 minuten te bereiken. Deze woning heeft 2 onafhankelijke verdiepingen die met elkaar verbonden zijn door een buitentrap. Een ideaal huis voor vakantieverhuur. Op de begane grond vindt u een royale woon-eetkamer, aparte keuken, 3 slaapkamers en 3 badkamers. De bovenste verdieping bestaat uit een lichte woon-eetkamer, volledig uitgeruste keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een overdekt terras. 

Het perceel is omheind en toegankelijk via een automatische poort. Er is ruimte om meerdere voertuigen te parkeren. Het zwembad van 8x4 m is omgeven door een groot zonneterras met ruimte voor meerdere ligbedden. Het gezellige, overdekte terras is de ideale plek voor een eettafel. De tuin is onderhoudsarm. Kenmerken: airconditioning, vloerverwarming, gemetselde barbecue, 2 woonkamers, 2 keukens, heeft een huurvergunning. Als u op zoek bent naar een kwalitatieve, aantrekkelijke woning met 2 afzonderlijke verdiepingen op een populaire locatie, dan is deze villa te koop in Benissa misschien wel uw nieuw huis. Boek vandaag nog een bezichtiging met een van ons team.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dichtbij voorzieningen
  • Elektrische poort
  • Orientatie Zuid
  • Overdekt terras
  • Parkeerplaatsen
  • Rustige omgeving
  • Stille omgeving
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming