Villa te koop in Benissa / Spanje #50363

€ 2.850.000
Luxe villa te koop in Benissa Deze spectaculaire luxe villa is gelegen in de prestigieuze woonwijk Racó de Galeno in Benissa, op slechts 1.500 meter van de zee. Het biedt een prachtig uitzicht op zee en uitzicht op de Peñón de Ifach, een symbool van de Costa Blanca. Het pand is verdeeld over vier verdiepingen op een perceel van 1.800 m2, met een bebouwde oppervlakte van 542 m2. Op de bovenste verdieping is een plein met twee parkeerplaatsen. Aflopend via trap of lift bereikt u de benedenverdieping waar zich drie slaapkamers met en-suite badkamers bevinden, waaronder de hoofdslaapkamer met een spectaculair uitzicht op zee en op het zuiden.  Op het lagere niveau bevindt zich de woonkamer met dubbelhoge plafonds en een ruime keuken, evenals een grote zomerkeuken aan de oostzijde. Voor de woonkamer is er een grote buitenruimte met een zwembad en een bioklimatische pergola met een grote tafel voor 12 gasten. Naast het zwembad is er een ingebouwde bank beschermd tegen de wind met uitzicht op zee. In het souterrain is er een fitnessruimte met een groot binnenzwembad en een cederhouten sauna, evenals een vierde slaapkamer met en-suite badkamer en uitzicht op zee. Op het onderste deel van het terrein van het pand bevindt zich een huisje van 20 m2 dat kan worden gebruikt voor personeel of als logeerkamer.  De villa heeft twee auto-ingangen, waaronder twee overdekte parkeerplaatsen met een schaduwdoek op het onderste deel van het terrein. Met de auto komt u op de begane grond van de woning. Aan de voorzijde van het pand is er een grote ruimte met een petanquebaan die kan worden omgevormd tot paddelbaan. Dit is ongetwijfeld een van de meest exclusieve eigendommen in Racó de Galeno, ideaal voor wie op zoek is naar een leven van luxe en comfort met een prachtig uitzicht op zee in een van de meest prestigieuze gebieden van de Costa Blanca. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50363
Prijs
€ 2.850.000
Type woning
Villa
Plaats
Benissa
Wijk
Raco de Galeno
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
542m²
Oppervlakte perceel
1800m²

Luxe villa te koop in Benissa

Deze spectaculaire luxe villa is gelegen in de prestigieuze woonwijk Racó de Galeno in Benissa, op slechts 1.500 meter van de zee. Het biedt een prachtig uitzicht op zee en uitzicht op de Peñón de Ifach, een symbool van de Costa Blanca. Het pand is verdeeld over vier verdiepingen op een perceel van 1.800 m2, met een bebouwde oppervlakte van 542 m2. Op de bovenste verdieping is een plein met twee parkeerplaatsen. Aflopend via trap of lift bereikt u de benedenverdieping waar zich drie slaapkamers met en-suite badkamers bevinden, waaronder de hoofdslaapkamer met een spectaculair uitzicht op zee en op het zuiden. 

Op het lagere niveau bevindt zich de woonkamer met dubbelhoge plafonds en een ruime keuken, evenals een grote zomerkeuken aan de oostzijde. Voor de woonkamer is er een grote buitenruimte met een zwembad en een bioklimatische pergola met een grote tafel voor 12 gasten. Naast het zwembad is er een ingebouwde bank beschermd tegen de wind met uitzicht op zee. In het souterrain is er een fitnessruimte met een groot binnenzwembad en een cederhouten sauna, evenals een vierde slaapkamer met en-suite badkamer en uitzicht op zee. Op het onderste deel van het terrein van het pand bevindt zich een huisje van 20 m2 dat kan worden gebruikt voor personeel of als logeerkamer. 

De villa heeft twee auto-ingangen, waaronder twee overdekte parkeerplaatsen met een schaduwdoek op het onderste deel van het terrein. Met de auto komt u op de begane grond van de woning. Aan de voorzijde van het pand is er een grote ruimte met een petanquebaan die kan worden omgevormd tot paddelbaan. Dit is ongetwijfeld een van de meest exclusieve eigendommen in Racó de Galeno, ideaal voor wie op zoek is naar een leven van luxe en comfort met een prachtig uitzicht op zee in een van de meest prestigieuze gebieden van de Costa Blanca.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Badkamer en-suite
  • Binnen zwembad
  • Buiten Keuken
  • Dichtbij voorzieningen
  • Fitness ruimte
  • Loopafstand naar zee
  • Nieuwbouw
  • Onderbouw
  • Orientatie Zuid
  • Panoramazicht
  • Parkeerplaatsen
  • Pergola
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vrij uitzicht
  • Zeezicht