Villa te koop in Benissa / Spanje #50127

€ 2.900.000
Villa te koop in Benissa Deze nieuwe luxe villa te koop in Benissa biedt een fantastisch panoramisch uitzicht op zee en een afwerking van topkwaliteit. Op een gewilde locatie met miljoenen euro's uitzicht op de Ifach van Calpe en de skyline over het kristalheldere water van de med, deze nieuwe luxe villa te koop in Benissa is echt een heel bijzonder pand. Verdeeld over drie verdiepingen, de belangrijkste uitgestrekte woonkamer bevindt zich op de middelste verdieping en de slaapkamers, natuurlijk allemaal met eigen badkamer, op zowel de bovenste als de middelste verdieping. Het lagere niveau bevat een uitgestrekte garage, een bioscoopzaal en een fitnessruimte. Het woonniveau komt uit op een ongelooflijk overloopzwembad van 15 meter en uitgestrekte terrassen die allemaal genieten van dat ongelooflijke panoramische uitzicht op zee. De woning is uitgerust met vloerverwarming, geleide airconditioning en is klaar om te genieten. We hebben een aantal interieurontwerpers die indien nodig een compleet pakket kunnen aanbieden. Slechts een klein eindje rijden naar de kustlijn van Benissa en halverwege tussen Valencia en Alicante, deze nieuwe luxe villa te koop in Benissa is werkelijk een verbluffend voorstel. Dit deel van Spanje, bekend als de Marina Alta of Costa Blanca Noord, is een ongelooflijk deel van de wereld. Met een keuken die op de werelderfgoedlijst staat, enkele van de beste stranden van het land en een geweldig gematigd klimaat, is het inderdaad een heel speciale plek en deze accommodatie biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, rekening houdend met al het bovenstaande. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50127
Prijs
€ 2.900.000
Type woning
Villa
Plaats
Benissa
Wijk
Raco de Galeno
Provincie
Alicante
Slaapkamers
6
Badkamers
6
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
550m²
Oppervlakte perceel
1662m²

Villa te koop in Benissa

Deze nieuwe luxe villa te koop in Benissa biedt een fantastisch panoramisch uitzicht op zee en een afwerking van topkwaliteit. Op een gewilde locatie met miljoenen euro's uitzicht op de Ifach van Calpe en de skyline over het kristalheldere water van de med, deze nieuwe luxe villa te koop in Benissa is echt een heel bijzonder pand. Verdeeld over drie verdiepingen, de belangrijkste uitgestrekte woonkamer bevindt zich op de middelste verdieping en de slaapkamers, natuurlijk allemaal met eigen badkamer, op zowel de bovenste als de middelste verdieping. Het lagere niveau bevat een uitgestrekte garage, een bioscoopzaal en een fitnessruimte.

Het woonniveau komt uit op een ongelooflijk overloopzwembad van 15 meter en uitgestrekte terrassen die allemaal genieten van dat ongelooflijke panoramische uitzicht op zee. De woning is uitgerust met vloerverwarming, geleide airconditioning en is klaar om te genieten. We hebben een aantal interieurontwerpers die indien nodig een compleet pakket kunnen aanbieden. Slechts een klein eindje rijden naar de kustlijn van Benissa en halverwege tussen Valencia en Alicante, deze nieuwe luxe villa te koop in Benissa is werkelijk een verbluffend voorstel.

Dit deel van Spanje, bekend als de Marina Alta of Costa Blanca Noord, is een ongelooflijk deel van de wereld. Met een keuken die op de werelderfgoedlijst staat, enkele van de beste stranden van het land en een geweldig gematigd klimaat, is het inderdaad een heel speciale plek en deze accommodatie biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, rekening houdend met al het bovenstaande.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dichtbij voorzieningen
  • Fitness ruimte
  • Garage
  • Lift
  • Panoramazicht
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Waskamer
  • Zeezicht