Villa te koop in Benissa / Spanje #49903

€ 990.000
Villa te koop in Benissa In aanbouw: moderne villa te koop in Benissa met zeezicht. Gelegen op een zeer centrale locatie in de driehoek Moraira, Benissa en Calpe. Het oude dorp Benissa is binnen 10 autominuten te bereiken. Zo ook het pittoreske centrum van Moraira. Badplaats Calpe met 2 heerlijke zandstranden ligt op slechts 15 minuten rijden. Baladrar is een rustig gebied aan de kust van Benissa. Er zijn verschillende mooie baaien (cala's) in de buurt en Golf d'Ifach ligt op minder dan 2 km afstand.  De villa Deze prachtige luxe villa is verdeeld over twee verdiepingen en is een zogenaamd "ondersteboven" huis. Slapen op de begane grond en wonen op de bovenste verdieping. U komt de woning binnen in een ruime hal op de begane grond, welke bevindt zich op zwembadniveau. Hier zijn 3 slaapkamers. Eén heeft een en-suite badkamer. De twee andere slaapkamers delen een badkamer. Vanuit alle slaapkamers stap je direct op het zwembadterras. Verder is er een wasruimte en een toilet. De bovenste verdieping heeft een woon-eetkamer, open keuken met werkeiland en de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer. Vanuit de living en de master suite heeft u direct toegang tot het terras waar u kunt genieten van het uitzicht op zee. Een ideale plek om te dineren en te ontspannen. Het ruime terras bij het zwembad biedt voldoende ruimte voor een zitje en verschillende ligstoelen. Ook een overdekt terras om schaduw te bieden. Het perceel is volledig omheind en toegankelijk via een automatische poort voor auto's of de voetgangerspoort. Het zwembad is 9,5 x 4,5 meter. Dit project wordt afgewerkt met een onderhoudsarme tuin met grind, gras, planten en struiken. Kenmerke: vloerverwarming (warmtepomp), airconditioning in woonkamer en slaapkamers, dubbele beglazing, automatische rolluiken in slaapkamers, pre-installatie alarm, video-intercom, 2 gekleurde leds in zwembad (op afstand bedienbaar), pre-installatie zwembadverwarming, irrigatie systeem.  De keuken zal volledig worden uitgerust met eersteklas apparatuur. De bouw van deze moderne villa te koop aan de kust van Benissa is een tijdje geleden gestart (status februari 2023). De oplevering is voorzien voor de zomer van 2023. Dit is een van de weinige mogelijkheden om een nieuwbouw villa met zeezicht te kopen voor minder dan een miljoen. Wil jij deze zomer in het zwembad van deze villa springen? Neem direct contact met ons op voor een bezichtiging! Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49903
Prijs
€ 990.000
Type woning
Villa
Plaats
Benissa
Wijk
Baladrar
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
161m²
Oppervlakte perceel
729m²

Villa te koop in Benissa

In aanbouw: moderne villa te koop in Benissa met zeezicht. Gelegen op een zeer centrale locatie in de driehoek Moraira, Benissa en Calpe. Het oude dorp Benissa is binnen 10 autominuten te bereiken. Zo ook het pittoreske centrum van Moraira. Badplaats Calpe met 2 heerlijke zandstranden ligt op slechts 15 minuten rijden. Baladrar is een rustig gebied aan de kust van Benissa. Er zijn verschillende mooie baaien (cala's) in de buurt en Golf d'Ifach ligt op minder dan 2 km afstand. 

De villa Deze prachtige luxe villa is verdeeld over twee verdiepingen en is een zogenaamd "ondersteboven" huis. Slapen op de begane grond en wonen op de bovenste verdieping. U komt de woning binnen in een ruime hal op de begane grond, welke bevindt zich op zwembadniveau. Hier zijn 3 slaapkamers. Eén heeft een en-suite badkamer. De twee andere slaapkamers delen een badkamer. Vanuit alle slaapkamers stap je direct op het zwembadterras. Verder is er een wasruimte en een toilet. De bovenste verdieping heeft een woon-eetkamer, open keuken met werkeiland en de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer. Vanuit de living en de master suite heeft u direct toegang tot het terras waar u kunt genieten van het uitzicht op zee. Een ideale plek om te dineren en te ontspannen.

Het ruime terras bij het zwembad biedt voldoende ruimte voor een zitje en verschillende ligstoelen. Ook een overdekt terras om schaduw te bieden. Het perceel is volledig omheind en toegankelijk via een automatische poort voor auto's of de voetgangerspoort. Het zwembad is 9,5 x 4,5 meter. Dit project wordt afgewerkt met een onderhoudsarme tuin met grind, gras, planten en struiken. Kenmerke: vloerverwarming (warmtepomp), airconditioning in woonkamer en slaapkamers, dubbele beglazing, automatische rolluiken in slaapkamers, pre-installatie alarm, video-intercom, 2 gekleurde leds in zwembad (op afstand bedienbaar), pre-installatie zwembadverwarming, irrigatie systeem. 

De keuken zal volledig worden uitgerust met eersteklas apparatuur. De bouw van deze moderne villa te koop aan de kust van Benissa is een tijdje geleden gestart (status februari 2023). De oplevering is voorzien voor de zomer van 2023. Dit is een van de weinige mogelijkheden om een nieuwbouw villa met zeezicht te kopen voor minder dan een miljoen. Wil jij deze zomer in het zwembad van deze villa springen? Neem direct contact met ons op voor een bezichtiging!

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Elektrische luiken
  • Gastentoilet
  • Intercom
  • Irrigatie systeem
  • Nieuwbouw
  • Omheind terrein
  • Terras
  • Verwarmd zwembad
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Warmte pomp
  • Zeezicht