Villa te koop in Benissa / Spanje #49882

€ 660.000 € 675.000
Gerenoveerde villa te koop in Benissa Deze stijlvolle villa is gelegen op een vlak perceel in de urbanisatie Montemar, Benissa Coast. Zeer centraal in de driehoek Moraira-Benissa-Calpe. De zandstranden La Fossa in Calpe zijn met de auto in 10 minuten te bereiken en L'Ampolla in Moraira in 5 minuten. Ook het authentieke oude dorpje Benissa landinwaarts ligt op 15 autominuten afstand. De dichtstbijzijnde golfbaan ligt op 1,7 m afstand. Het huis ligt in een rustig deel van de woonwijk en heeft vrij uitzicht. Deze traditionele villa te koop in Benissa, Costa Blanca Noord is smaakvol gerenoveerd in 2022. Het huis heeft 2 ingangen. Eén ingang bevindt zich op zwembadniveau, terwijl de andere ingang zich op de bovenverdieping bevindt. Het belangrijkste woongedeelte bevindt zich op de bovenste verdieping en bestaat uit een lichte woonkamer met open haard, aangrenzende eetkamer en open, volledig uitgeruste keuken. Ook 2 slaapkamers die 1 badkamer delen op dit niveau. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot de gezellige veranda waar u kunt genieten van het vrije uitzicht. En de eetkamer heeft schuifdeuren die openen naar het barbecue terras. Een interne trap leidt naar de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer met douche en eigen kleedruimte en nog een tweepersoonsslaapkamer en-suite. In het midden van deze kamers bevindt zich een polyvalente ruimte, momenteel in gebruik als loungeruimte. Het vlakke perceel is volledig omheind. Er is een mooi zwembad van 9x4 m omgeven door een groot zonneterras. Aan de achterkant van het huis vinden we de barbecue en een terras waar je een eettafel zou kunnen zetten. Hier bevindt zich ook het tuingedeelte van het perceel met diverse fruitbomen. Stel je voor dat je sinaasappels uit je eigen boom eet. Er is een carport voor 2 auto's die toegankelijk is via een automatische poort. Kenmerken: centrale verwarming (gas), airconditioning (H/C), dubbele beglazing en veiligheidsdeur. Dit mooie pand in Montemar, Benissa te koop is geweldig om het hele jaar door te wonen. Maar het zou ook een heel goed vakantiehuis kunnen zijn. Vind je het leuk wat je ziet? Boek vandaag nog een bezichtiging!Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49882
Prijs
€ 660.000
Type woning
Villa
Plaats
Benissa
Wijk
Montemar
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
205m²
Oppervlakte perceel
900m²

Gerenoveerde villa te koop in Benissa 

Deze stijlvolle villa is gelegen op een vlak perceel in de urbanisatie Montemar, Benissa Coast. Zeer centraal in de driehoek Moraira-Benissa-Calpe. De zandstranden La Fossa in Calpe zijn met de auto in 10 minuten te bereiken en L'Ampolla in Moraira in 5 minuten. Ook het authentieke oude dorpje Benissa landinwaarts ligt op 15 autominuten afstand. De dichtstbijzijnde golfbaan ligt op 1,7 m afstand. Het huis ligt in een rustig deel van de woonwijk en heeft vrij uitzicht. Deze traditionele villa te koop in Benissa, Costa Blanca Noord is smaakvol gerenoveerd in 2022. 

Het huis heeft 2 ingangen. Eén ingang bevindt zich op zwembadniveau, terwijl de andere ingang zich op de bovenverdieping bevindt. Het belangrijkste woongedeelte bevindt zich op de bovenste verdieping en bestaat uit een lichte woonkamer met open haard, aangrenzende eetkamer en open, volledig uitgeruste keuken. Ook 2 slaapkamers die 1 badkamer delen op dit niveau. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot de gezellige veranda waar u kunt genieten van het vrije uitzicht. En de eetkamer heeft schuifdeuren die openen naar het barbecue terras. 

Een interne trap leidt naar de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer met douche en eigen kleedruimte en nog een tweepersoonsslaapkamer en-suite. In het midden van deze kamers bevindt zich een polyvalente ruimte, momenteel in gebruik als loungeruimte. Het vlakke perceel is volledig omheind. Er is een mooi zwembad van 9x4 m omgeven door een groot zonneterras. Aan de achterkant van het huis vinden we de barbecue en een terras waar je een eettafel zou kunnen zetten. 

Hier bevindt zich ook het tuingedeelte van het perceel met diverse fruitbomen. Stel je voor dat je sinaasappels uit je eigen boom eet. Er is een carport voor 2 auto's die toegankelijk is via een automatische poort. Kenmerken: centrale verwarming (gas), airconditioning (H/C), dubbele beglazing en veiligheidsdeur. Dit mooie pand in Montemar, Benissa te koop is geweldig om het hele jaar door te wonen. Maar het zou ook een heel goed vakantiehuis kunnen zijn. Vind je het leuk wat je ziet? Boek vandaag nog een bezichtiging!

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Carport
  • Centrale verwarming
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Elektrische poort
  • Omheind terrein
  • Openhaard
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gerenoveerd
  • Vrij uitzicht