Villa te koop in Benissa / Spanje #48803

€ 990.000
Schitterende luxe villa, Ibiza-stijl, met prachtig uitzicht op zee en de Peñon d'Ifach Op de begane grond een inkomhal, open naar een ruimte met directe toegang tot een overdekte veranda, het grote terras en het zwembad. 3 slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers en een gastentoilet. Een interne trap leidt naar de bovenverdieping. Op de bovenverdieping bevindt zich de woon/eetkamer met een ruime salon, een moderne open keuken en een terras, ideaal om te ontbijten of dineren, met uitzicht op zee. Verder is er de hoofdslaapkamer met en suite badkamer en inbouwkasten. De keuken is volledig uitgerust met moderne energiebesparende inbouwapparatuur (koelkast, oven, magnetron, kookeiland met inductiekookplaten, afzuigkap en vaatwasser). Alle woon- en slaapkamers zijn voorzien van vloerverwarming, airconditioning en tv-aansluiting.  Dubbele beglazing deuren en ramen. Verlicht zwembad van 9,5 x 4,5 meter, geïntegreerd in een ruim zonneterras. Een mooie tuin vormt een aanvulling op deze prachtige villa. Met elektrische toegangspoort en parkeerplaats voor 2 voertuigen. Aparte toegang voor onderhoudspersoneel in het onderste deel van het perceel. De villa is gelegen in een rustige omgeving op slechts 1,5 km van de zee en 1,9 km van een supermarkt. Golf, tennis en paddle-tennis in de buurt. Momenteel in aanbouw die wordt uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met de beste duurzame materialen. Oplevering gepland voor zomer 2023. Uw droomhuis aan zee met veel comfort, een aangename sfeer en prachtig zeezicht. Advies en ondersteuning bij interieurinrichting en decoratie op aanvraag. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48803
Prijs
€ 990.000
Type woning
Villa
Plaats
Benissa
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
161m²
Oppervlakte perceel
729m²

Schitterende luxe villa, Ibiza-stijl, met prachtig uitzicht op zee en de Peñon d'Ifach

Op de begane grond een inkomhal, open naar een ruimte met directe toegang tot een overdekte veranda, het grote terras en het zwembad. 3 slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers en een gastentoilet. Een interne trap leidt naar de bovenverdieping. Op de bovenverdieping bevindt zich de woon/eetkamer met een ruime salon, een moderne open keuken en een terras, ideaal om te ontbijten of dineren, met uitzicht op zee. Verder is er de hoofdslaapkamer met en suite badkamer en inbouwkasten. De keuken is volledig uitgerust met moderne energiebesparende inbouwapparatuur (koelkast, oven, magnetron, kookeiland met inductiekookplaten, afzuigkap en vaatwasser). Alle woon- en slaapkamers zijn voorzien van vloerverwarming, airconditioning en tv-aansluiting. 

Dubbele beglazing deuren en ramen. Verlicht zwembad van 9,5 x 4,5 meter, geïntegreerd in een ruim zonneterras. Een mooie tuin vormt een aanvulling op deze prachtige villa. Met elektrische toegangspoort en parkeerplaats voor 2 voertuigen. Aparte toegang voor onderhoudspersoneel in het onderste deel van het perceel. De villa is gelegen in een rustige omgeving op slechts 1,5 km van de zee en 1,9 km van een supermarkt. Golf, tennis en paddle-tennis in de buurt. Momenteel in aanbouw die wordt uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met de beste duurzame materialen. Oplevering gepland voor zomer 2023. Uw droomhuis aan zee met veel comfort, een aangename sfeer en prachtig zeezicht. Advies en ondersteuning bij interieurinrichting en decoratie op aanvraag.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Elektrische poort
  • Inbouwkasten
  • Padle tennis
  • Parkeerplaatsen
  • Rustige omgeving
  • Stille omgeving
  • Tennisbaan
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Zeezicht