Villa te koop in Benissa / Spanje #48059

€ 575.000
Fantastisch bouwgrondstuk met panoramisch uitzicht op zee van Calpe tot Moraira Dit perceel van 1.565 m2 heeft een zeer rustige en besloten ligging. Deze bevoorrechte locatie is uniek en u kunt genieten van het uitzicht op zee vanaf Moraira tot aan de Rots van Ifach in Calpe. Links van het pand is er een groen gebied met pijnbomen en aan de rechterkant is er slechts één bebouwbaar perceel dat ook kan worden gekocht. Wij geven u graag meer informatie als u interesse heeft in de aankoop. Er zijn nu licht- en wateraansluitingen aanwezig, evenals een trottoir. Alle infrastructuur, aangezien we alle villa's in deze kleine en luxueuze woonwijk hebben gebouwd. Het perceel ligt op het zuidoosten en is verscholen, aangezien de toegangsweg achter het huis ligt.  Ons team zal u helpen het huis van uw dromen te creëren. Onze meertalige architect Dalia Alba staat bekend om zijn uitstekende ontwerp. Samen met onze interieurarchitect Luna Alba en onze projectmanager staat Design Villas Moraira tijdens de bouwfase aan uw zijde. Met ons bouwteam is alles in één hand, van planning en constructie tot het einde van de bouwfase. Hierdoor kunnen wij u een soepel en goed georganiseerd proces garanderen. Het populaire zandstrand La Fustera in Benissa ligt op slechts 5 minuten rijden. Daar vindt u tal van cocktailbars en voortreffelijke restaurants. Benissa heeft ook een kleine jachthaven met diverse watersporten. We kijken uit naar uw telefoontje en zullen u adviseren in uw moedertaal. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48059
Prijs
€ 575.000
Type woning
Villa
Plaats
Benissa
Wijk
Tosal
Provincie
Alicante
Zwembad
Nee
Oppervlakte perceel
1565m²

Fantastisch bouwgrondstuk met panoramisch uitzicht op zee van Calpe tot Moraira

Dit perceel van 1.565 m2 heeft een zeer rustige en besloten ligging. Deze bevoorrechte locatie is uniek en u kunt genieten van het uitzicht op zee vanaf Moraira tot aan de Rots van Ifach in Calpe. Links van het pand is er een groen gebied met pijnbomen en aan de rechterkant is er slechts één bebouwbaar perceel dat ook kan worden gekocht. Wij geven u graag meer informatie als u interesse heeft in de aankoop. Er zijn nu licht- en wateraansluitingen aanwezig, evenals een trottoir. Alle infrastructuur, aangezien we alle villa's in deze kleine en luxueuze woonwijk hebben gebouwd. Het perceel ligt op het zuidoosten en is verscholen, aangezien de toegangsweg achter het huis ligt. 

Ons team zal u helpen het huis van uw dromen te creëren. Onze meertalige architect Dalia Alba staat bekend om zijn uitstekende ontwerp. Samen met onze interieurarchitect Luna Alba en onze projectmanager staat Design Villas Moraira tijdens de bouwfase aan uw zijde. Met ons bouwteam is alles in één hand, van planning en constructie tot het einde van de bouwfase. Hierdoor kunnen wij u een soepel en goed georganiseerd proces garanderen. Het populaire zandstrand La Fustera in Benissa ligt op slechts 5 minuten rijden. Daar vindt u tal van cocktailbars en voortreffelijke restaurants. Benissa heeft ook een kleine jachthaven met diverse watersporten. We kijken uit naar uw telefoontje en zullen u adviseren in uw moedertaal.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Orientatie Zuid-Oost
  • Panoramazicht
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht