Villa te koop in Benissa / Spanje #47790

€ 1.495.000
Villa te koop in Benissa Deze indrukwekkende, magnifieke villa is ontworpen om optimaal te profiteren van de eersteklas ligging, waar de architectuur naadloos opgaat in het landschap. Het is geplaatst op een vlak perceel dat volledig op het zuiden is georiënteerd en geniet van een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Op loopafstand van het witte zandstrand van La Fustera (Benissa) en restaurants is de ligging perfect. De begane grond van deze design-villa bestaat uit een open lounge-eetkamer, met prachtig uitzicht op de buitenkant en de zee.  De moderne, volledig uitgeruste keuken is geïntegreerd in de woonkamer en geniet ook van een spectaculair uitzicht. De keuken bijkeuken en een gastentoilet completeren dit niveau. Via majestueuze zwevende trappen bereiken we de bovenverdieping, waar zich de slaapkamers bevinden, waaronder de in het oog springende hoofdslaapkamer. Het open concept gaat hier verder met een geïntegreerde kleedkamer en open badkamer, die uitnodigt om een bad te nemen en te genieten van het buitengewone uitzicht. Een andere elegante slaapkamer en suite en nog twee slaapkamers met een praktische aangrenzende badkamer bevinden zich op dit niveau.  De buitenkant is gemaakt om maximaal te ontspannen met grote terrassen die verschillende ruimtes en omgevingen creëren waar genieten verzekerd is. Een uniek gevormd overloopzwembad nodigt u uit om onder te dompelen in het kristalheldere water, een verzonken chill-outzone is perfect om vrienden te ontmoeten en omringd te worden door een vredige perfect ontworpen mediterrane tuin. Ontworpen om van te genieten, gebouwd in eersteklas kwaliteiten en met zorg voor alle details, laat deze villa geen wensen open om Spanje op zijn best te ervaren. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47790
Prijs
€ 1.495.000
Type woning
Villa
Plaats
Benissa
Wijk
La Fustera
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
252m²
Oppervlakte perceel
1090m²

Villa te koop in Benissa

Deze indrukwekkende, magnifieke villa is ontworpen om optimaal te profiteren van de eersteklas ligging, waar de architectuur naadloos opgaat in het landschap. Het is geplaatst op een vlak perceel dat volledig op het zuiden is georiënteerd en geniet van een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Op loopafstand van het witte zandstrand van La Fustera (Benissa) en restaurants is de ligging perfect. De begane grond van deze design-villa bestaat uit een open lounge-eetkamer, met prachtig uitzicht op de buitenkant en de zee. 

De moderne, volledig uitgeruste keuken is geïntegreerd in de woonkamer en geniet ook van een spectaculair uitzicht. De keuken bijkeuken en een gastentoilet completeren dit niveau. Via majestueuze zwevende trappen bereiken we de bovenverdieping, waar zich de slaapkamers bevinden, waaronder de in het oog springende hoofdslaapkamer. Het open concept gaat hier verder met een geïntegreerde kleedkamer en open badkamer, die uitnodigt om een bad te nemen en te genieten van het buitengewone uitzicht. Een andere elegante slaapkamer en suite en nog twee slaapkamers met een praktische aangrenzende badkamer bevinden zich op dit niveau. 

De buitenkant is gemaakt om maximaal te ontspannen met grote terrassen die verschillende ruimtes en omgevingen creëren waar genieten verzekerd is. Een uniek gevormd overloopzwembad nodigt u uit om onder te dompelen in het kristalheldere water, een verzonken chill-outzone is perfect om vrienden te ontmoeten en omringd te worden door een vredige perfect ontworpen mediterrane tuin. Ontworpen om van te genieten, gebouwd in eersteklas kwaliteiten en met zorg voor alle details, laat deze villa geen wensen open om Spanje op zijn best te ervaren.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Bijkeuken
  • Dichtbij voorzieningen
  • Gastentoilet
  • Kleedkamer
  • Orientatie Zuid
  • Panoramazicht
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht