Villa te koop in Benissa / Spanje #47760

€ 1.495.000
Moderne villa te koop tussen Moraira en Calpe Het perceel is gelegen in het prestigieuze en opkomende gebied van Raco del Galeno. In dit gebied worden alleen exclusieve moderne villa's gebouwd met een gemiddelde prijs van 2 miljoen. Fantastische verhoogde ligging die u een panoramisch uitzicht op zee biedt vanaf het schiereiland Cap d'Or van Moraira tot de beroemde rots van Calpe. Dit project is te koop tegen een zeer scherpe prijs heeft de volgende bijkomende voordelen: *Alle elektriciteitskabels worden ondergronds en uit het zicht gebracht. *Beschermd groen gebied ten noorden van het perceel. *Als gevestigde aannemer en eigenaar van het perceel met in-house architectenservice kunnen wij u een volledige service bieden en uw fantastische nieuwe villa ontwerpen en bouwen op deze unieke locatie.  De gerenderde afbeeldingen zijn de projecten zoals ontworpen door onze architect. De ontwerpen kunnen op maat worden gemaakt met de wettelijke beperkingen. Neem contact op met ons internationale team voor volledige informatie over dit project. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47760
Prijs
€ 1.495.000
Type woning
Villa
Plaats
Benissa
Wijk
Tosal
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
332m²
Oppervlakte perceel
1056m²

Moderne villa te koop tussen Moraira en Calpe

Het perceel is gelegen in het prestigieuze en opkomende gebied van Raco del Galeno. In dit gebied worden alleen exclusieve moderne villa's gebouwd met een gemiddelde prijs van 2 miljoen. Fantastische verhoogde ligging die u een panoramisch uitzicht op zee biedt vanaf het schiereiland Cap d'Or van Moraira tot de beroemde rots van Calpe. Dit project is te koop tegen een zeer scherpe prijs heeft de volgende bijkomende voordelen: 
*Alle elektriciteitskabels worden ondergronds en uit het zicht gebracht.
*Beschermd groen gebied ten noorden van het perceel.
*Als gevestigde aannemer en eigenaar van het perceel met in-house architectenservice kunnen wij u een volledige service bieden en uw fantastische nieuwe villa ontwerpen en bouwen op deze unieke locatie. 

De gerenderde afbeeldingen zijn de projecten zoals ontworpen door onze architect. De ontwerpen kunnen op maat worden gemaakt met de wettelijke beperkingen. Neem contact op met ons internationale team voor volledige informatie over dit project.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Panoramazicht
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht