Finca te koop in Benissa / Spanje #50732

€ 875.000 € 945.000
Finca te koop in Benissa Finca La Escondida is een verborgen landelijk paradijs, ideaal gelegen op minder dan 10 minuten van de stad Benissa en de snelweg, en op minder dan 15 minuten van de kustplaatsen Moraira en Calpe. Dit volledig besloten en rustige landgoed is toegankelijk via een geasfalteerde weg met een goede toegang. Het op het zuiden georiënteerde perceel is volledig omheind en biedt een prachtig weids uitzicht over het Bernia-gebergte. Zodra u de lange oprit oprijdt, wordt u begroet door het prachtige authentieke stenen gastenverblijf. Deze vrijstaande woning biedt een open keuken en woonkamer met hoge plafonds, samen met een slaapkamer en badkamer, ideaal voor gasten of personeel. Verderop vinden we het hoofdgebouw. Bij binnenkomst direct vanaf de oprit leidt de inkomhal naar de open keuken aan de linkerkant of aan de rechterkant vinden we de indrukwekkende woonkamer met gewelfd plafond, beide badend in natuurlijk licht en genietend van het spectaculaire uitzicht voor ons.  De hoofdvilla is al meer dan 20 jaar volledig gerenoveerd en goed onderhouden door de huidige eigenaren en heeft nog 4 slaapkamers, allemaal met hun eigen ensuite badkamers. Het lagere niveau heeft een groot overdekt terras grenzend aan het open terras aan het zwembad en een fantastische volledig uitgeruste zomerkeuken, de perfecte plek om te entertainen of te ontspannen. Het landschap is een mix van rustieke tuinen met terrassen langs een begraasd gebied plus een putting green en petanquebaan, geïrrigeerd door de zoetwaterbron. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50732
Prijs
€ 875.000
Type woning
Finca
Plaats
Benissa
Provincie
Alicante
Slaapkamers
6
Badkamers
5
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
191m²
Oppervlakte perceel
8980m²

Finca te koop in Benissa

Finca La Escondida is een verborgen landelijk paradijs, ideaal gelegen op minder dan 10 minuten van de stad Benissa en de snelweg, en op minder dan 15 minuten van de kustplaatsen Moraira en Calpe. Dit volledig besloten en rustige landgoed is toegankelijk via een geasfalteerde weg met een goede toegang. Het op het zuiden georiënteerde perceel is volledig omheind en biedt een prachtig weids uitzicht over het Bernia-gebergte. Zodra u de lange oprit oprijdt, wordt u begroet door het prachtige authentieke stenen gastenverblijf.

Deze vrijstaande woning biedt een open keuken en woonkamer met hoge plafonds, samen met een slaapkamer en badkamer, ideaal voor gasten of personeel. Verderop vinden we het hoofdgebouw. Bij binnenkomst direct vanaf de oprit leidt de inkomhal naar de open keuken aan de linkerkant of aan de rechterkant vinden we de indrukwekkende woonkamer met gewelfd plafond, beide badend in natuurlijk licht en genietend van het spectaculaire uitzicht voor ons. 

De hoofdvilla is al meer dan 20 jaar volledig gerenoveerd en goed onderhouden door de huidige eigenaren en heeft nog 4 slaapkamers, allemaal met hun eigen ensuite badkamers. Het lagere niveau heeft een groot overdekt terras grenzend aan het open terras aan het zwembad en een fantastische volledig uitgeruste zomerkeuken, de perfecte plek om te entertainen of te ontspannen. Het landschap is een mix van rustieke tuinen met terrassen langs een begraasd gebied plus een putting green en petanquebaan, geïrrigeerd door de zoetwaterbron.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Badkamer en-suite
  • Buiten Keuken
  • Dichtbij voorzieningen
  • Omheind terrein
  • Overdekt terras
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gerenoveerd