Bouwgrond te koop in Benissa / Spanje #50071

€ 170.000
Bouwgrond te koop in Benissa Een geweldige kans om 15.000 m2 grond op het zuiden te kopen, op een spectaculaire locatie, met een prachtig uitzicht. Gemakkelijke toegang tot het perceel zorgt voor eenvoud in de hele constructie voor materiaalleveringen en machines etc., ook water-, elektriciteits- en telefoonaansluitingen zijn in de buurt, daarom zullen de installatiekosten voor deze diensten minimaal zijn.  Een absoluut koopje en zeldzame kans. Het perceel heeft ook een eigen waterput met een inhoud van 50.000 liter. De stad Benissa ligt op slechts drie kilometer van het perceel en slechts zes kilometer van het dichtstbijzijnde strand. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer details of om dit prachtige perceel te bezichtigen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50071
Prijs
€ 170.000
Type woning
Bouwgrond
Plaats
Benissa
Wijk
Centro Pueblo
Provincie
Alicante
Zwembad
Nee
Oppervlakte perceel
15000m²

Bouwgrond te koop in Benissa

Een geweldige kans om 15.000 m2 grond op het zuiden te kopen, op een spectaculaire locatie, met een prachtig uitzicht. Gemakkelijke toegang tot het perceel zorgt voor eenvoud in de hele constructie voor materiaalleveringen en machines etc., ook water-, elektriciteits- en telefoonaansluitingen zijn in de buurt, daarom zullen de installatiekosten voor deze diensten minimaal zijn. 

Een absoluut koopje en zeldzame kans. Het perceel heeft ook een eigen waterput met een inhoud van 50.000 liter. De stad Benissa ligt op slechts drie kilometer van het perceel en slechts zes kilometer van het dichtstbijzijnde strand. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer details of om dit prachtige perceel te bezichtigen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Electriciteit
  • Orientatie Zuid
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Water