Bouwgrond te koop in Benissa / Spanje #43870

€ 375.000
Stedelijk perceel te koop in Benissa Een oppervlakte van 1565 vierkante meter te koop met alle netvoeding en een prachtig uitzicht op zee van Moraira tot Calp. Slechts 5 minuten rijden naar het zandstrand La Fustera. Er is er nog een beschikbaar bij deze met 1056 vierkante meter. Beide kunnen met of zonder gebouw worden gekocht. Fantastisch panoramisch zeezicht van Moraira tot Calpe. Dit perceel biedt maximale privacy door de hoge ligging. Het wordt niet over het hoofd gezien en zal ook in de toekomst niet over het hoofd worden gezien. Grenzend aan een groene zone. Goede kans. Als bouwer hebben we al een project gepland op dit geweldige perceel te koop.  Dit betekent dat we op korte termijn kunnen beginnen met bouwen. Houd er rekening mee dat u wijzigingen in het ontwerp kunt aanbrengen. Voor het ontwerp bevelen we met trots de diensten van architect Dalia ALBA aan. Als constructeur biedt Design Villas Moraira u de beste voorwaarden en mogelijkheden voor het geval u een huis op maat wilt bouwen naar de wensen van de tour. Design Villas Moraira biedt een fijne selectie van bouwkavels te koop in Moraira, Benissa en Calpe. Niet al onze bouwkavels staan vermeld. Geef gerust uw wensen en eisen door zoals: uitzicht, afstand tot zee / voorzieningen, budget en helling van het perceel. We zullen ernaar streven u kansen te bieden. Bezoek onze website designvillasmoraira.com voor voorbeelden van onze constructies en ontwerpen. Je bent altijd welkom in ons kantoor in de belangrijkste winkelstraat van Moraira. Ons internationale team verwelkomt u in uw moedertaal. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#43870
Prijs
€ 375.000
Type woning
Bouwgrond
Plaats
Benissa
Provincie
Alicante
Zwembad
Nee
Oppervlakte perceel
1056m²

Stedelijk perceel te koop in Benissa

Een oppervlakte van 1565 vierkante meter te koop met alle netvoeding en een prachtig uitzicht op zee van Moraira tot Calp. Slechts 5 minuten rijden naar het zandstrand La Fustera. Er is er nog een beschikbaar bij deze met 1056 vierkante meter. Beide kunnen met of zonder gebouw worden gekocht. Fantastisch panoramisch zeezicht van Moraira tot Calpe. Dit perceel biedt maximale privacy door de hoge ligging. Het wordt niet over het hoofd gezien en zal ook in de toekomst niet over het hoofd worden gezien. Grenzend aan een groene zone. Goede kans. Als bouwer hebben we al een project gepland op dit geweldige perceel te koop. 

Dit betekent dat we op korte termijn kunnen beginnen met bouwen. Houd er rekening mee dat u wijzigingen in het ontwerp kunt aanbrengen. Voor het ontwerp bevelen we met trots de diensten van architect Dalia ALBA aan. Als constructeur biedt Design Villas Moraira u de beste voorwaarden en mogelijkheden voor het geval u een huis op maat wilt bouwen naar de wensen van de tour. Design Villas Moraira biedt een fijne selectie van bouwkavels te koop in Moraira, Benissa en Calpe. Niet al onze bouwkavels staan vermeld. Geef gerust uw wensen en eisen door zoals: uitzicht, afstand tot zee / voorzieningen, budget en helling van het perceel. We zullen ernaar streven u kansen te bieden. Bezoek onze website designvillasmoraira.com voor voorbeelden van onze constructies en ontwerpen. Je bent altijd welkom in ons kantoor in de belangrijkste winkelstraat van Moraira. Ons internationale team verwelkomt u in uw moedertaal.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Panoramazicht
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht