Bungalow te koop in Alcalali / Spanje #45261

€ 179.000
Nieuwbouw herenhuis te koop gelegen in Alcalali, Alicante, Costa Blanca Slechts een korte afstand van de stad die alle nodige diensten heeft, plus verschillende bars en restaurants. Het complex heeft slechts 4 huizen rondom een gemeenschappelijk zwembad. Het herenhuis is geheel gelijkvloers en beschikt over een entreeportaal, een woon-/eetkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een familiebadkamer. Het terras heeft toegang tot een eigen privétuin en biedt uitzicht op de bergen. Alcalali is een charmant landelijk dorp in de vallei tussen de bergen op slechts 2 km van Jalon in de Jalon-vallei landinwaarts van de Marina Alta aan de noordelijke Costa Blanca. Er zijn een scala aan faciliteiten en diensten, waaronder; bakkers, apotheek, buurtwinkel, doktoren, dierenartsen, kappers en meer. De beroemde Jalon-vallei is de thuisbasis van vele druiven- en amandelboeren die zorgen voor wereldberoemde wijnen van de lokale Bodega en elk jaar een magische tijd wanneer de amandelbomen net bloeien een van de vele redenen om dit prachtige en zeer populaire gebied op elk moment van het jaar te bezoeken of er te verblijven.  De dichtstbijzijnde stranden zijn in Denia, Jávea en Calpe op minder dan 20 minuten afstand, evenals de toegang tot de snelweg die leidt naar de luchthavens van Alicante en Valencia, die op slechts 1 uur rijden liggen. We raden aan om dit herenhuis te koop in Alcalali te bekijken, aangezien het een ideaal vakantiehuis zou zijn en u zeker de charme en bruikbaarheid van de kleine landelijke woonwijk met een prachtig uitzicht rondom zult waarderen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#45261
Prijs
€ 179.000
Type woning
Bungalow
Plaats
Alcalali
Provincie
Alicante
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
70m²
Oppervlakte perceel
200m²

Nieuwbouw herenhuis te koop gelegen in Alcalali, Alicante, Costa Blanca

Slechts een korte afstand van de stad die alle nodige diensten heeft, plus verschillende bars en restaurants. Het complex heeft slechts 4 huizen rondom een gemeenschappelijk zwembad. Het herenhuis is geheel gelijkvloers en beschikt over een entreeportaal, een woon-/eetkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een familiebadkamer. Het terras heeft toegang tot een eigen privétuin en biedt uitzicht op de bergen.

Alcalali is een charmant landelijk dorp in de vallei tussen de bergen op slechts 2 km van Jalon in de Jalon-vallei landinwaarts van de Marina Alta aan de noordelijke Costa Blanca. Er zijn een scala aan faciliteiten en diensten, waaronder; bakkers, apotheek, buurtwinkel, doktoren, dierenartsen, kappers en meer. De beroemde Jalon-vallei is de thuisbasis van vele druiven- en amandelboeren die zorgen voor wereldberoemde wijnen van de lokale Bodega en elk jaar een magische tijd wanneer de amandelbomen net bloeien een van de vele redenen om dit prachtige en zeer populaire gebied op elk moment van het jaar te bezoeken of er te verblijven. 

De dichtstbijzijnde stranden zijn in Denia, Jávea en Calpe op minder dan 20 minuten afstand, evenals de toegang tot de snelweg die leidt naar de luchthavens van Alicante en Valencia, die op slechts 1 uur rijden liggen. We raden aan om dit herenhuis te koop in Alcalali te bekijken, aangezien het een ideaal vakantiehuis zou zijn en u zeker de charme en bruikbaarheid van de kleine landelijke woonwijk met een prachtig uitzicht rondom zult waarderen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Alles gelijkvloers
  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Nieuwbouw
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vallei zicht
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gemeubileerd
  • Water