Bouwgrond te koop in Alcalali / Spanje #45309

€ 89.000
Deze bouwkavel is gelegen in de woonwijk ''The Village'' en is de laatste die nog over isDe uitzichten zijn adembenemend langs de Jalon-vallei. Het perceel ligt dicht bij het oude stadscentrum, maar biedt het gevoel van het platteland met vrij uitzicht en zonnige kant. Het stadscentrum van Alcali ligt op 1 km afstand. Het commerciële centrum in Ondara ligt op 13 km afstand. De golfbaan La Sella ligt op 17 km afstand. de stranden beginnen op 20 km. De luchthavens van Alicante en Valencia zijn respectievelijk 97 en 120 km. Volgens het Stedenbouwkundig Algemeen Plan is het perceel een stedelijk perceel met een lage dichtheid met de mogelijkheid om individuele huizen of twee-onder-een-kapwoningen te bouwen. In beide gevallen is de bouwbaarheid 35%, twee niveaus, souterrain is toegestaan. Aarzel niet om meer details te vragen.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#45309
Prijs
€ 89.000
Type woning
Bouwgrond
Plaats
Alcalali
Provincie
Alicante
Zwembad
Nee
Oppervlakte perceel
1062m²

Deze bouwkavel is gelegen in de woonwijk ''The Village'' en is de laatste die nog over is

De uitzichten zijn adembenemend langs de Jalon-vallei. Het perceel ligt dicht bij het oude stadscentrum, maar biedt het gevoel van het platteland met vrij uitzicht en zonnige kant. Het stadscentrum van Alcali ligt op 1 km afstand. Het commerciële centrum in Ondara ligt op 13 km afstand. De golfbaan La Sella ligt op 17 km afstand. de stranden beginnen op 20 km. 

De luchthavens van Alicante en Valencia zijn respectievelijk 97 en 120 km. Volgens het Stedenbouwkundig Algemeen Plan is het perceel een stedelijk perceel met een lage dichtheid met de mogelijkheid om individuele huizen of twee-onder-een-kapwoningen te bouwen. In beide gevallen is de bouwbaarheid 35%, twee niveaus, souterrain is toegestaan. Aarzel niet om meer details te vragen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vrij uitzicht