Terug naar resultaten

Bedrijfspand te koop in Alcalali / Spanje #48281

€ 299.000
Commercieel vastgoed met veel mogelijkheden te koop in AlcalaliHet gebouw is op het zuiden georiënteerd, heeft een oppervlakte van 294m2 met een terras van 82m2 en is gelegen op een perceel met een oppervlakte van 965m2. Er is een grote eigen parkeerplaats van circa 350m2 en de mogelijkheid om een tweede groot terras aan de zijkant van het gebouw te creëren. Het dak is enkele maanden geleden volledig vernieuwd. Het pand heeft momenteel een vergunning voor een bar/restaurant. Het is gebouwd op een woonperceel en kan dus ook verbouwd worden tot een woning of meerdere appartementen en er is ook de mogelijkheid om een zwembad aan te leggen. Alcalalí is een dorp in het hart van de Jalon-vallei. Het is een gebied dat bekend staat om zijn prachtige berglandschap, bruisend fietstoerisme, uitstekende wijn en nog veel meer. De commerciële ruimte ligt op loopafstand van het dorp waar je allerlei voorzieningen vindt. De prachtige stranden van de Costa Blanca liggen op slechts 20 minuten afstand.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48281
Prijs
€ 299.000
Type woning
Bedrijfspand
Plaats
Alcalali
Provincie
Alicante
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
376m²
Oppervlakte perceel
965m²

Commercieel vastgoed met veel mogelijkheden te koop in Alcalali

Het gebouw is op het zuiden georiënteerd, heeft een oppervlakte van 294m2 met een terras van 82m2 en is gelegen op een perceel met een oppervlakte van 965m2. Er is een grote eigen parkeerplaats van circa 350m2 en de mogelijkheid om een tweede groot terras aan de zijkant van het gebouw te creëren. Het dak is enkele maanden geleden volledig vernieuwd. Het pand heeft momenteel een vergunning voor een bar/restaurant. 

Het is gebouwd op een woonperceel en kan dus ook verbouwd worden tot een woning of meerdere appartementen en er is ook de mogelijkheid om een zwembad aan te leggen. Alcalalí is een dorp in het hart van de Jalon-vallei. Het is een gebied dat bekend staat om zijn prachtige berglandschap, bruisend fietstoerisme, uitstekende wijn en nog veel meer. De commerciële ruimte ligt op loopafstand van het dorp waar je allerlei voorzieningen vindt. De prachtige stranden van de Costa Blanca liggen op slechts 20 minuten afstand.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Electriciteit
  • Orientatie Zuid
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Water