Villa te koop in Moraira / Spanje #42458

€ 1.975.000
Hoogwaardige villa op een volledig zuidgericht perceel Woning met prachtig zeezicht en de hele dag zon. De totale oppervlakte van 470m² plus 215m² aan terrassen is in totaal verdeeld over 4 niveaus! De lichte woonkamer, de eetkamer en de open keuken met panoramische ramen op de begane grond geven toegang tot het spectaculaire terras met uitzicht op het overloopzwembad met prachtig uitzicht op zee. De vijf ruime slaapkamers met en-suite badkamers hebben allemaal direct toegang tot de terrassen via grote schuiframen. De open hightech keuken met hightech Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine en bar, evenals het gehele interieurwerk, laat niets te wensen over. De grote wasruimte is rechtstreeks verbonden. De suites, met een prachtig uitzicht over de jachthaven en de zee, en het terras van 50 m² op de eerste verdieping, zijn toegankelijk via een exclusieve trap.  De glazen lift in het trappenhuis leidt van het laagste niveau naar het dakterras. Een drempelvrije toegang vanuit de carport naar het dakterras is zeer gebruiksvriendelijk. U kunt zelfs vanuit de galerij genieten van het fantastische uitzicht door de panoramische ramen naar de open zee. Het lagere niveau bevat een fitnessruimte. Aan zeezijde, met glazen schuifelementen die uitkijken op het terras, zijn drie suites met bad.  Daarnaast is er een berging. De technische ruimte is praktisch voor zwembadreinigers (van buitenaf toegankelijk).  Ook is er een carport (voor 2 auto's), de ontspanningsruimte op zwembadniveau en het grote overloopzwembad. Een ander hoogtepunt is het dakterras met 95 m². Ook vanaf daar geniet u van het fantastische uitzicht in de verte over de zee tot aan Calpe. Het dakterras heeft een barbecue, een koelkast en een bar, een buitendouche en voldoende ruimte om te ontspannen. Het grotere zwembadoppervlak vormt een coherente aanvulling op het ensemble.  Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#42458
Prijs
€ 1.975.000
Type woning
Villa
Plaats
Moraira
Provincie
Alicante
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
470m²
Oppervlakte perceel
836m²

Hoogwaardige villa op een volledig zuidgericht perceel

Woning met prachtig zeezicht en de hele dag zon. De totale oppervlakte van 470m² plus 215m² aan terrassen is in totaal verdeeld over 4 niveaus! De lichte woonkamer, de eetkamer en de open keuken met panoramische ramen op de begane grond geven toegang tot het spectaculaire terras met uitzicht op het overloopzwembad met prachtig uitzicht op zee. De vijf ruime slaapkamers met en-suite badkamers hebben allemaal direct toegang tot de terrassen via grote schuiframen. De open hightech keuken met hightech Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine en bar, evenals het gehele interieurwerk, laat niets te wensen over. De grote wasruimte is rechtstreeks verbonden. De suites, met een prachtig uitzicht over de jachthaven en de zee, en het terras van 50 m² op de eerste verdieping, zijn toegankelijk via een exclusieve trap. 

De glazen lift in het trappenhuis leidt van het laagste niveau naar het dakterras. Een drempelvrije toegang vanuit de carport naar het dakterras is zeer gebruiksvriendelijk. U kunt zelfs vanuit de galerij genieten van het fantastische uitzicht door de panoramische ramen naar de open zee. Het lagere niveau bevat een fitnessruimte. Aan zeezijde, met glazen schuifelementen die uitkijken op het terras, zijn drie suites met bad.  Daarnaast is er een berging. De technische ruimte is praktisch voor zwembadreinigers (van buitenaf toegankelijk). 

Ook is er een carport (voor 2 auto's), de ontspanningsruimte op zwembadniveau en het grote overloopzwembad. Een ander hoogtepunt is het dakterras met 95 m². Ook vanaf daar geniet u van het fantastische uitzicht in de verte over de zee tot aan Calpe. Het dakterras heeft een barbecue, een koelkast en een bar, een buitendouche en voldoende ruimte om te ontspannen. Het grotere zwembadoppervlak vormt een coherente aanvulling op het ensemble. 

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

 • Airconditioning
 • Bar
 • BBQ
 • Buiten Douche
 • Carport
 • Dakterras
 • Dichtbij voorzieningen
 • Fitness ruimte
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Orientatie Zuid
 • Parkeerplaatsen
 • Terras
 • Vlakbij de haven
 • Vlakbij golfbaan
 • Vlakbij het strand
 • Waskamer
 • Zeezicht