Villa te koop in Marbella / Spanje #50915

€ 5.990.000
De beste architectuur, uitstekend ontwerp met topluxevoorzieningen, de hoogste normen van kwaliteit en detail, en geavanceerde technologie worden gebruikt om werkelijk verfijnde huizen te creëren. De villa's bestaan uit open woonruimtes in eigentijdse stijl en prachtig ontworpen keukens, ruime master suites met inloopkleedkamers en badkamers, en modern vormgegeven terrassen en zwembadgedeeltes met de betoverende omhelzing van weelderige groene tuinen en massieve stenen muren. De eigendommen bieden ook een dubbele garage en een grote kelder met natuurlijk licht die bij uitstek geschikt zijn als uitgaansruimtes. Gelegen op de absoluut beste locatie van Marbella, onderscheiden deze nieuwbouwwoningen zich door hun unieke levensstijl. Gelegen in een onverslaanbaar gebied van de Costa del Sol: de exclusieve Cascada de Camoján.Het perceel, met een prachtig panoramisch uitzicht op zee en de bergen, is gelegen in de Golden Mile, ongeveer 5 km van Puerto Banús, 3 km van het stedelijke centrum van de stad en met toegang vanaf de snelweg A7. Zoals we al weten is de Golden Mile van Marbella een van de meest luxueuze gebieden ter wereld, met prestigieuze hotels, talloze restaurants en winkels langs de hoofdweg, en gerenommeerde strandclubs en eersteklas woonwijken.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50915
Prijs
€ 5.990.000
Type woning
Villa
Plaats
Marbella
Wijk
Cascada de Camojan
Provincie
Málaga
Slaapkamers
4
Badkamers
5
Zwembad
privé
Oppervlakte bebouwd
1173m²
Oppervlakte perceel
1012m²

De beste architectuur, uitstekend ontwerp met topluxevoorzieningen, de hoogste normen van kwaliteit en detail, en geavanceerde technologie worden gebruikt om werkelijk verfijnde huizen te creëren.

De villa's bestaan uit open woonruimtes in eigentijdse stijl en prachtig ontworpen keukens, ruime master suites met inloopkleedkamers en badkamers, en modern vormgegeven terrassen en zwembadgedeeltes met de betoverende omhelzing van weelderige groene tuinen en massieve stenen muren. De eigendommen bieden ook een dubbele garage en een grote kelder met natuurlijk licht die bij uitstek geschikt zijn als uitgaansruimtes.

Gelegen op de absoluut beste locatie van Marbella, onderscheiden deze nieuwbouwwoningen zich door hun unieke levensstijl.

Gelegen in een onverslaanbaar gebied van de Costa del Sol: de exclusieve Cascada de Camoján.
Het perceel, met een prachtig panoramisch uitzicht op zee en de bergen, is gelegen in de Golden Mile, ongeveer 5 km van Puerto Banús, 3 km van het stedelijke centrum van de stad en met toegang vanaf de snelweg A7.

Zoals we al weten is de Golden Mile van Marbella een van de meest luxueuze gebieden ter wereld, met prestigieuze hotels, talloze restaurants en winkels langs de hoofdweg, en gerenommeerde strandclubs en eersteklas woonwijken.

Voorzieningen

  • Badkamer en-suite
  • Bergzicht
  • Dubbele garage
  • Inloopkast
  • Kelder
  • Terras
  • Zeezicht