Villa te koop in Marbella / Spanje #48183

€ 5.395.000
Villa te koop in Marbella Anamaya 2 is gevestigd in een ontwikkeling van 5 gloednieuwe luxe villa's en geniet een verhoogde ligging in de prestigieuze golfvallei van Nueva Andalucia, met een schilderachtig uitzicht op de bergen en de zee. Ontworpen met een eigentijds tintje, is Anamaya 2 onberispelijk ingesteld om het prachtige panoramische uitzicht op de Middellandse Zee tot aan de Afrikaanse kust tegemoet te treden. Een naadloze stroom tussen buiten- en binnenruimtes, vormde het toneel voor de typische relaxte mediterrane levensstijl. Omgeven door weelderige tropische tuinen, krijgt het grote overloopzwembad alle schijnwerpers, waardoor het huis een oase-gevoel krijgt. Het ontwerpprincipe voor dit eigentijdse landgoed is één zijn met de natuur, een aanvulling op de behoeften van de veranderende seizoenen en tegelijkertijd het beste uit het microklimaat van Marbella halen.  Elke hoek van de woon-/slaapkamers is zorgvuldig ontworpen om het uitzicht over het aangelegde terrein richting La Concha en de Middellandse Zee te maximaliseren. De villa is verdeeld over 3 niveaus, overal vindt u stijlvolle designkenmerken, lichte open kamers en een keuken met apparatuur van de hoogste kwaliteit. De eerste verdieping bestaat geheel uit de royale master suite, met een edele inloopkast en complete badkamer en-suite; de overige suites met 3 slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Het souterrain is een genot voor entertainers, met een tv-lounge en een snookergedeelte, een verwarmd binnenzwembad, een sauna en een volledig uitgeruste fitnessruimte die indien nodig gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een extra slaapkamer. In de garage is een autolader geïntegreerd.  Slaapkamers: 5Badkamers: 4Oppervlakte: 592 m²Perceeloppervlakte: 1274 m² Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48183
Prijs
€ 5.395.000
Type woning
Villa
Plaats
Marbella
Wijk
Nueva Andalucia
Provincie
Málaga
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
592m²
Oppervlakte perceel
1274m²

Villa te koop in Marbella

Anamaya 2 is gevestigd in een ontwikkeling van 5 gloednieuwe luxe villa's en geniet een verhoogde ligging in de prestigieuze golfvallei van Nueva Andalucia, met een schilderachtig uitzicht op de bergen en de zee. Ontworpen met een eigentijds tintje, is Anamaya 2 onberispelijk ingesteld om het prachtige panoramische uitzicht op de Middellandse Zee tot aan de Afrikaanse kust tegemoet te treden. Een naadloze stroom tussen buiten- en binnenruimtes, vormde het toneel voor de typische relaxte mediterrane levensstijl. Omgeven door weelderige tropische tuinen, krijgt het grote overloopzwembad alle schijnwerpers, waardoor het huis een oase-gevoel krijgt. Het ontwerpprincipe voor dit eigentijdse landgoed is één zijn met de natuur, een aanvulling op de behoeften van de veranderende seizoenen en tegelijkertijd het beste uit het microklimaat van Marbella halen. 

Elke hoek van de woon-/slaapkamers is zorgvuldig ontworpen om het uitzicht over het aangelegde terrein richting La Concha en de Middellandse Zee te maximaliseren. De villa is verdeeld over 3 niveaus, overal vindt u stijlvolle designkenmerken, lichte open kamers en een keuken met apparatuur van de hoogste kwaliteit. De eerste verdieping bestaat geheel uit de royale master suite, met een edele inloopkast en complete badkamer en-suite; de overige suites met 3 slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Het souterrain is een genot voor entertainers, met een tv-lounge en een snookergedeelte, een verwarmd binnenzwembad, een sauna en een volledig uitgeruste fitnessruimte die indien nodig gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een extra slaapkamer. In de garage is een autolader geïntegreerd. 

Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
Oppervlakte: 592 m²
Perceeloppervlakte: 1274 m²

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Badkamer en-suite
  • Bergzicht
  • Binnen zwembad
  • Dichtbij voorzieningen
  • Fitness ruimte
  • Garage
  • Inloopkast
  • Panoramazicht
  • Parkeerplaatsen
  • Sauna
  • Verwarmd zwembad
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht