Villa te koop in Marbella / Spanje #48089

€ 2.950.000
Villa in moderne stijl, voltooid in 2019 Deze woning is gelegen in een rustige omgeving, op de eerste lijn van Guadalmina-golf. Een paar meter verderop hebben we het clubhuis van Real Club de Golf Guadalmina en een groot winkelcentrum met supermarkt, restaurants, bars, enz. Op de begane grond hebben we een prachtige entree met een deur van vijf meter hoog, een grote open keuken naar de woonkamer met toegang tot de achtertuin, woonkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een terras met overdekte en andere open delen die verschillende sferen creëren.  Op de bovenverdieping vinden we een grote hoofdslaapkamer met zijn badkamer en kleedkamer, terras en nog een groot terras met pergola, waarin het kan worden uitgebreid om nog een kamer te maken. In de kelder hebben we een slaapkamer met zijn badkamer, de garage voor 3 tot 4 auto's, een wasruimte, machinekamer, berging en een grote doorschijnende kamer met raam waarin u een recreatieruimte kunt creëren volgens de behoeften van de klant. De tuin is volledig vlak, heeft een automatisch irrigatiesysteem, buitenverlichting en een zwembad.  Slaapkamers: 5Badkamers: 4Oppervlakte: 625 m² Perceeloppervlakte: 938 m² Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48089
Prijs
€ 2.950.000
Type woning
Villa
Plaats
Marbella
Provincie
Málaga
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
625m²
Oppervlakte perceel
938m²

Villa in moderne stijl, voltooid in 2019

Deze woning is gelegen in een rustige omgeving, op de eerste lijn van Guadalmina-golf. Een paar meter verderop hebben we het clubhuis van Real Club de Golf Guadalmina en een groot winkelcentrum met supermarkt, restaurants, bars, enz. Op de begane grond hebben we een prachtige entree met een deur van vijf meter hoog, een grote open keuken naar de woonkamer met toegang tot de achtertuin, woonkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een terras met overdekte en andere open delen die verschillende sferen creëren. 

Op de bovenverdieping vinden we een grote hoofdslaapkamer met zijn badkamer en kleedkamer, terras en nog een groot terras met pergola, waarin het kan worden uitgebreid om nog een kamer te maken. In de kelder hebben we een slaapkamer met zijn badkamer, de garage voor 3 tot 4 auto's, een wasruimte, machinekamer, berging en een grote doorschijnende kamer met raam waarin u een recreatieruimte kunt creëren volgens de behoeften van de klant. De tuin is volledig vlak, heeft een automatisch irrigatiesysteem, buitenverlichting en een zwembad. 

Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
Oppervlakte: 625 m²
Perceeloppervlakte: 938 m²

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Irrigatie systeem
  • Kelder
  • Opslagruimte
  • Pergola
  • Rustige omgeving
  • Stille omgeving
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Waskamer