Villa te koop in Marbella / Spanje #47175

€ 3.670.800
Villa te koop in Marbella Ultramoderne villa gelegen in een van de meest exclusieve en gewilde gebieden van Marbella, in het hart van de Golden Mile. Het ontwerp is volledig gebaseerd op aandacht voor detail en een passie voor kwaliteit. De villa heeft een eigen privézwembad en biedt de mogelijkheid om het te personaliseren met de nieuwste technologieën en de beste eigenschappen en te kiezen uit een selectie van uitzonderlijke extra's zoals een verwarmd zwembad, bioscoopzaal, sauna en lift, onder vele anderen.  Een ideale locatie voor wie zich wil vestigen in een emblematisch gebied van Marbella, maar toch met het gevoel van comfort van een privéoase. De villa wordt gebouwd volgens de hoogste normen en is ontworpen met een concept van 'mediterrane luxe'. De open gebieden zullen een gevoel van harmonie creëren tussen het interieur en de prachtige buitenkanten, de glazen deuren zorgen ervoor dat de gebieden perfect opgaan in het natuurlijke licht. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47175
Prijs
€ 3.670.800
Type woning
Villa
Plaats
Marbella
Wijk
Milla de Oro
Provincie
Málaga
Slaapkamers
6
Badkamers
6
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
873m²
Oppervlakte perceel
980m²

Villa te koop in Marbella

Ultramoderne villa gelegen in een van de meest exclusieve en gewilde gebieden van Marbella, in het hart van de Golden Mile. Het ontwerp is volledig gebaseerd op aandacht voor detail en een passie voor kwaliteit. De villa heeft een eigen privézwembad en biedt de mogelijkheid om het te personaliseren met de nieuwste technologieën en de beste eigenschappen en te kiezen uit een selectie van uitzonderlijke extra's zoals een verwarmd zwembad, bioscoopzaal, sauna en lift, onder vele anderen. 

Een ideale locatie voor wie zich wil vestigen in een emblematisch gebied van Marbella, maar toch met het gevoel van comfort van een privéoase. De villa wordt gebouwd volgens de hoogste normen en is ontworpen met een concept van 'mediterrane luxe'. De open gebieden zullen een gevoel van harmonie creëren tussen het interieur en de prachtige buitenkanten, de glazen deuren zorgen ervoor dat de gebieden perfect opgaan in het natuurlijke licht.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Bioscoop
  • Dichtbij voorzieningen
  • Lift
  • Sauna
  • Verwarmd zwembad
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand