Villa te koop in Málaga / Spanje #48610

€ 1.895.000
Luxe ontwikkeling van 8 privévilla's op een beveiligd, omheind golf- en countryclublandgoed Deze fantastische villa's bevinden zich op een toplocatie, op de eerste lijn van de golfbaan La Resina. Elke villa is zorgvuldig ontworpen met een moderne en eigentijdse stijl samen met een functionele indeling, die samen een aangenaam en comfortabel huis met zich meebrengen, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Dit complex is ontworpen om de binnen-buitenstroom te maximaliseren, waarbij natuurlijk licht door elke hoek van uw huis zal stromen. Deze ruime villa is verdeeld over 2 verdiepingen en heeft een dubbel hoog plafond in de woonkamer dat de hele dag licht door het huis brengt. Deze luxe villa's zullen worden gebouwd met alleen de beste materialen. Alle kwaliteiten die we gebruiken in onze huizen zijn van de hoogste standaard.  Ontspanning begint vanaf het moment dat u thuiskomt. Het open ontwerp van onze villa's benadrukt de relatie tussen exterieur en interieur, waardoor een unieke harmonieuze ruimte ontstaat. Vanuit uw tuin kunt u genieten van het adembenemende uitzicht op zee en de meest adembenemende zonsondergangen. Ontdek de voorzieningen en diensten die u hier kunt vinden. Vanaf het moment dat u door de veiligheidsboog van La Resina gaat, kunt u er zeker van zijn dat uw huis veilig is. Bij de ingang heb je een 24-uurs beveiligingssysteem. We weten dat gemoedsrust de moeite waard is. Je wordt lid van de gezinsvriendelijke countryclub van La Resina Golf. Naast golf heeft deze exclusieve club een gymzaal, paddel, tennisbanen en een klein winkelcentrum. Als u van golf houdt, bent u op de juiste plek! Geniet van het beoefenen van je favoriete sport in een perfecte setting! La Resina Golf wordt beschouwd als een van de beste 9 holes aan de Costa del Sol. Het heeft prachtige tuinen en landschapsarchitectuur. Naast La Resina Golf zijn er ongeveer 40 golfbanen bij u in de buurt. Een daarvan is Villa Padierna Golf op slechts 10 minuten van uw huis, dat zich ook in een natuurlijke omgeving bevindt waar het beoefenen van golf een unieke ervaring wordt. Gelegen in het hart van de Gouden Driehoek, ligt La Resina op slechts een paar minuten van het prachtige oude centrum van Estepona en de meest exclusieve zone van Marbella, met zijn prestigieuze haven van Puerto Banús, waar gevierde Michelin-sterrenrestaurants en beroemde strandclubs zich vermengen met exclusieve merkwinkels. U heeft toegang tot beide internationale luchthavens aan de kust: Gibraltar (30 min) en Malaga International Airport op slechts 45 minuten rijden. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48610
Prijs
€ 1.895.000
Type woning
Villa
Plaats
Málaga
Provincie
Málaga
Slaapkamers
4
Badkamers
5
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
691m²
Oppervlakte perceel
1058m²

Luxe ontwikkeling van 8 privévilla's op een beveiligd, omheind golf- en countryclublandgoed

Deze fantastische villa's bevinden zich op een toplocatie, op de eerste lijn van de golfbaan La Resina. Elke villa is zorgvuldig ontworpen met een moderne en eigentijdse stijl samen met een functionele indeling, die samen een aangenaam en comfortabel huis met zich meebrengen, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Dit complex is ontworpen om de binnen-buitenstroom te maximaliseren, waarbij natuurlijk licht door elke hoek van uw huis zal stromen. Deze ruime villa is verdeeld over 2 verdiepingen en heeft een dubbel hoog plafond in de woonkamer dat de hele dag licht door het huis brengt. Deze luxe villa's zullen worden gebouwd met alleen de beste materialen. Alle kwaliteiten die we gebruiken in onze huizen zijn van de hoogste standaard. 

Ontspanning begint vanaf het moment dat u thuiskomt. Het open ontwerp van onze villa's benadrukt de relatie tussen exterieur en interieur, waardoor een unieke harmonieuze ruimte ontstaat. Vanuit uw tuin kunt u genieten van het adembenemende uitzicht op zee en de meest adembenemende zonsondergangen. Ontdek de voorzieningen en diensten die u hier kunt vinden. Vanaf het moment dat u door de veiligheidsboog van La Resina gaat, kunt u er zeker van zijn dat uw huis veilig is. Bij de ingang heb je een 24-uurs beveiligingssysteem. We weten dat gemoedsrust de moeite waard is. Je wordt lid van de gezinsvriendelijke countryclub van La Resina Golf. Naast golf heeft deze exclusieve club een gymzaal, paddel, tennisbanen en een klein winkelcentrum. Als u van golf houdt, bent u op de juiste plek! Geniet van het beoefenen van je favoriete sport in een perfecte setting! La Resina Golf wordt beschouwd als een van de beste 9 holes aan de Costa del Sol.

Het heeft prachtige tuinen en landschapsarchitectuur. Naast La Resina Golf zijn er ongeveer 40 golfbanen bij u in de buurt. Een daarvan is Villa Padierna Golf op slechts 10 minuten van uw huis, dat zich ook in een natuurlijke omgeving bevindt waar het beoefenen van golf een unieke ervaring wordt. Gelegen in het hart van de Gouden Driehoek, ligt La Resina op slechts een paar minuten van het prachtige oude centrum van Estepona en de meest exclusieve zone van Marbella, met zijn prestigieuze haven van Puerto Banús, waar gevierde Michelin-sterrenrestaurants en beroemde strandclubs zich vermengen met exclusieve merkwinkels. U heeft toegang tot beide internationale luchthavens aan de kust: Gibraltar (30 min) en Malaga International Airport op slechts 45 minuten rijden.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Padle tennis
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht