Villa te koop in Málaga / Spanje #48595

€ 2.550.000
Elke villa is gelegen op de top van de heuvel in La Resina Golf Club De Resina 6IX heeft zijn eigen beveiligingspoort waardoor u een exclusieve gated-gated community krijgt. Dankzij de toegang aan de voorkant van de golfbaan kunt u comfortabel genieten van de golfbaan met uw eigen gepersonaliseerde golfkar die bij elke unieke villa in The Resina 6IX wordt geleverd. Maak een ritje met uw golfkar en geniet van het VIP-lidmaatschap in de gemeenschap dat u volledige toegang geeft tot alle faciliteiten in La Resina Golf. De lucht stroomt vrijelijk de tot in de perfectie geplande ruime villa's in.  Een privé zoutwaterzwembad is verbonden met de woonkamer en creëert een prachtig uitzicht over het zwembad en de Noord-Afrikaanse kust. U kunt kiezen uit een portfolio met opties zoals; bioscoopzaal, eigen spa en fitnessruimte, CrossFit Gym, loungeruimte bij het zwembad, extra slaapkamers en meer. Villahuis in Selwo met een bebouwde oppervlakte van 1.079 m2 met een tuin van 446 m2 verdeeld over de vloer. De woning heeft 4 slaapkamers, 5 badkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, op het zuiden, 2 garages Faciliteiten: verwarming, airconditioning en zwembad. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48595
Prijs
€ 2.550.000
Type woning
Villa
Plaats
Málaga
Provincie
Málaga
Slaapkamers
4
Badkamers
5
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
1079m²

Elke villa is gelegen op de top van de heuvel in La Resina Golf Club

De Resina 6IX heeft zijn eigen beveiligingspoort waardoor u een exclusieve gated-gated community krijgt. Dankzij de toegang aan de voorkant van de golfbaan kunt u comfortabel genieten van de golfbaan met uw eigen gepersonaliseerde golfkar die bij elke unieke villa in The Resina 6IX wordt geleverd. Maak een ritje met uw golfkar en geniet van het VIP-lidmaatschap in de gemeenschap dat u volledige toegang geeft tot alle faciliteiten in La Resina Golf. De lucht stroomt vrijelijk de tot in de perfectie geplande ruime villa's in. 

Een privé zoutwaterzwembad is verbonden met de woonkamer en creëert een prachtig uitzicht over het zwembad en de Noord-Afrikaanse kust. U kunt kiezen uit een portfolio met opties zoals; bioscoopzaal, eigen spa en fitnessruimte, CrossFit Gym, loungeruimte bij het zwembad, extra slaapkamers en meer. Villahuis in Selwo met een bebouwde oppervlakte van 1.079 m2 met een tuin van 446 m2 verdeeld over de vloer. De woning heeft 4 slaapkamers, 5 badkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, op het zuiden, 2 garages Faciliteiten: verwarming, airconditioning en zwembad.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dichtbij voorzieningen
  • Fitness ruimte
  • Omheind terrein
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand