Bungalow te koop in Málaga / Spanje #48211

€ 513.000
Bungalow te koop in MálagaBij Golden view II kunt u genieten van het beste en meest spectaculaire uitzicht op zee, dat zich uitstrekt tot Gibraltar, de Marokkaanse kustlijn en de baai van Estepona. Alle herenhuizen genieten van de beste oriëntatie. Ideale omgeving om te genieten van de authentieke mediterrane levensstijl. Traditionele Andalusische dorpen zijn te ontdekken op slechts een paar kilometer afstand, witgekalkte huizen barstensvol geschiedenis die de traditionele architectuur van witte muren en smalle kronkelende geplaveide straatjes weerspiegelen. Hoekjes van Andalusië die het bezoeken waard zijn en de dag doorbrengen terug in de tijd gaan en misschien genieten van de typische keuken met een verscheidenheid aan gerechten. Casares, Ronda, Benahavís zijn enkele voorbeelden waar een bezoeker altijd met een glimlach wordt ontvangen. Rijtjeshuis in Manilva met een bebouwde oppervlakte van 124 m2 met een tuin van 48 m2 verdeeld over de vloer. Cuenta con 3 slaapkamers,3 badkamers,1 woonkamer,1 keuken, west gericht,2 garages. Faciliteiten: verwarming, airconditioning en zwembad.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48211
Prijs
€ 513.000
Type woning
Bungalow
Plaats
Málaga
Provincie
Málaga
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
124m²

Bungalow te koop in Málaga

Bij Golden view II kunt u genieten van het beste en meest spectaculaire uitzicht op zee, dat zich uitstrekt tot Gibraltar, de Marokkaanse kustlijn en de baai van Estepona. Alle herenhuizen genieten van de beste oriëntatie. Ideale omgeving om te genieten van de authentieke mediterrane levensstijl. Traditionele Andalusische dorpen zijn te ontdekken op slechts een paar kilometer afstand, witgekalkte huizen barstensvol geschiedenis die de traditionele architectuur van witte muren en smalle kronkelende geplaveide straatjes weerspiegelen. 

Hoekjes van Andalusië die het bezoeken waard zijn en de dag doorbrengen terug in de tijd gaan en misschien genieten van de typische keuken met een verscheidenheid aan gerechten. Casares, Ronda, Benahavís zijn enkele voorbeelden waar een bezoeker altijd met een glimlach wordt ontvangen. Rijtjeshuis in Manilva met een bebouwde oppervlakte van 124 m2 met een tuin van 48 m2 verdeeld over de vloer. Cuenta con 3 slaapkamers,3 badkamers,1 woonkamer,1 keuken, west gericht,2 garages. Faciliteiten: verwarming, airconditioning en zwembad.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dichtbij voorzieningen
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht