Bungalow te koop in Málaga / Spanje #47643

€ 698.000
Prachtig nieuwbouwproject met een ideale ligging Deze woning is gelegen aan de frontlinie van de golfbaan El Chaparral, op slechts een paar meter van het strand en zeer dicht bij het drukke en levendige recreatiegebied van La Cala de Mijas en het stadscentrum van Fuengirola. Dit omheinde wooncomplex bestaat uit 80 herenhuizen met 3 en 4 slaapkamers, met een modern, functioneel en innovatief ontwerp dat past in de prachtige natuurlijke omgeving. Het bestaan van internationale scholen, gezondheidscentra en een grote verscheidenheid aan winkelcentra is een pluspunt voor een stevig gevestigd en zeer gewild gebied. Op slechts 20 minuten afstand ligt de levendige en verfijnde stad Marbella, met alles wat je maar kunt bedenken om te genieten van de authentieke mediterrane levensstijl.  Een veilige gok voor 100% genieten van de geest van de Costa del Sol. Naast de aangelegde tuinen, recreatiegebieden en het gemeenschappelijk buitenzwembad binnen de ontwikkeling zelf, kunt u genieten van toegang tot het exclusieve sport- en recreatiecentrum dat aan de ontwikkeling is verbonden met tennisbanen, spa, fitness enz. Verder zijn het zuiden en het zuiden -westelijke oriëntatie van de woningen geeft u de luxe om optimaal te profiteren van het natuurlijke licht en te genieten van de suggestieve maritieme sfeer van de Middellandse Zeekust. De gemeenschappelijke ruimtes van Evergreen Homes zijn bedacht en ontworpen met inachtneming van het streven naar duurzaamheid, met een grote verscheidenheid aan apparatuur en faciliteiten van topkwaliteit.  Woningen gebouwd met een hoog detailniveau en met ruime kamers perfect georiënteerd; dankzij het gebruik van grootformaat porseleinen vloeren en grote ramen laten we op elk moment van de dag natuurlijk licht binnen, en wat kunnen we zeggen over de prachtige terrassen waar u kunt genieten van de beste zonsondergangen. De keuken is ontworpen als een ondeelbare eenheid van de woonkamer, waardoor er ruime ruimtes ontstaan waar je een groot deel van de dag kunt doorbrengen. De kwaliteiten staan op het hoogtepunt van een project als dit: aanrechtbladen van kwarts, geïntegreerde apparaten en geïntegreerde led-verlichting die verfijning en warmte bieden. In de badkamers hebben we gekozen voor de elegantie van grootformaat porseleinen tegels, een weerspiegeling en garantie voor design. Dit alles zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen en altijd een voorstel voor een laag verbruik aan te bieden, dat voldoet aan de criteria van duurzaamheid, bruikbaarheid en comfort. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47643
Prijs
€ 698.000
Type woning
Bungalow
Plaats
Málaga
Provincie
Málaga
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
169m²

Prachtig nieuwbouwproject met een ideale ligging

Deze woning is gelegen aan de frontlinie van de golfbaan El Chaparral, op slechts een paar meter van het strand en zeer dicht bij het drukke en levendige recreatiegebied van La Cala de Mijas en het stadscentrum van Fuengirola. Dit omheinde wooncomplex bestaat uit 80 herenhuizen met 3 en 4 slaapkamers, met een modern, functioneel en innovatief ontwerp dat past in de prachtige natuurlijke omgeving. Het bestaan van internationale scholen, gezondheidscentra en een grote verscheidenheid aan winkelcentra is een pluspunt voor een stevig gevestigd en zeer gewild gebied. Op slechts 20 minuten afstand ligt de levendige en verfijnde stad Marbella, met alles wat je maar kunt bedenken om te genieten van de authentieke mediterrane levensstijl. 

Een veilige gok voor 100% genieten van de geest van de Costa del Sol. Naast de aangelegde tuinen, recreatiegebieden en het gemeenschappelijk buitenzwembad binnen de ontwikkeling zelf, kunt u genieten van toegang tot het exclusieve sport- en recreatiecentrum dat aan de ontwikkeling is verbonden met tennisbanen, spa, fitness enz. Verder zijn het zuiden en het zuiden -westelijke oriëntatie van de woningen geeft u de luxe om optimaal te profiteren van het natuurlijke licht en te genieten van de suggestieve maritieme sfeer van de Middellandse Zeekust. De gemeenschappelijke ruimtes van Evergreen Homes zijn bedacht en ontworpen met inachtneming van het streven naar duurzaamheid, met een grote verscheidenheid aan apparatuur en faciliteiten van topkwaliteit. 

Woningen gebouwd met een hoog detailniveau en met ruime kamers perfect georiënteerd; dankzij het gebruik van grootformaat porseleinen vloeren en grote ramen laten we op elk moment van de dag natuurlijk licht binnen, en wat kunnen we zeggen over de prachtige terrassen waar u kunt genieten van de beste zonsondergangen. De keuken is ontworpen als een ondeelbare eenheid van de woonkamer, waardoor er ruime ruimtes ontstaan waar je een groot deel van de dag kunt doorbrengen. De kwaliteiten staan op het hoogtepunt van een project als dit: aanrechtbladen van kwarts, geïntegreerde apparaten en geïntegreerde led-verlichting die verfijning en warmte bieden. In de badkamers hebben we gekozen voor de elegantie van grootformaat porseleinen tegels, een weerspiegeling en garantie voor design. Dit alles zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen en altijd een voorstel voor een laag verbruik aan te bieden, dat voldoet aan de criteria van duurzaamheid, bruikbaarheid en comfort.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

 • Dichtbij voorzieningen
 • Fitness ruimte
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Loopafstand naar zee
 • Nieuwbouw
 • Orientatie Zuid
 • Spa
 • Tennisbaan
 • Vlakbij de haven
 • Vlakbij golfbaan
 • Vlakbij het strand