Finca te koop in Jesús Pobre / Spanje #48850

€ 795.000 € 850.000
Finca te koop in Jesús Pobre  Prachtig gerenoveerde stenen finca met 4 slaapkamers in het mooie dorpje Jesus Pobre met een prachtig uitzicht op het platteland aan de achterzijde. Kom binnen vanaf de straat, een kleine mooie tuin met waterput. Voorzien van dubbele deuren naar de grote hal met 2 gastenslaapkamers. De gang leidt door een knusse knusse ruimte met houtkachel, een eethoek met een groot raam naar een mooie patio. Doorlopend naar ruime woonkamer, luxe open keuken met kookeiland, walk-in pantry.  Hoofddoucheruimte (elektrisch handdoekenrek). Gymnasium. Nutsvoorziening. Opslag. Studie/eventueel 5e slaapkamer. Boven van 3e grote logeerkamer met Juliet balkon. Enorme hoofdslaapkamer naar groot terras met uitzicht op zwembad, tuinen en prachtig landschap. 2e badkamer. Groot overdekt terras op de begane grond, bar, zomerkeuken. Kenmerk vrij gevormd zoutwaterzwembad, prachtige volgroeide tuinen met petanquebaan. Olie C/H, A/C. Zeldzame kans om een prachtig familiehuis te bezitten op een paar minuten van het dorpscentrum. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48850
Prijs
€ 795.000
Type woning
Finca
Plaats
Jesús Pobre
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
375m²
Oppervlakte perceel
6435m²

Finca te koop in Jesús Pobre 

Prachtig gerenoveerde stenen finca met 4 slaapkamers in het mooie dorpje Jesus Pobre met een prachtig uitzicht op het platteland aan de achterzijde. Kom binnen vanaf de straat, een kleine mooie tuin met waterput. Voorzien van dubbele deuren naar de grote hal met 2 gastenslaapkamers. De gang leidt door een knusse knusse ruimte met houtkachel, een eethoek met een groot raam naar een mooie patio. Doorlopend naar ruime woonkamer, luxe open keuken met kookeiland, walk-in pantry. 

Hoofddoucheruimte (elektrisch handdoekenrek). Gymnasium. Nutsvoorziening. Opslag. Studie/eventueel 5e slaapkamer. Boven van 3e grote logeerkamer met Juliet balkon. Enorme hoofdslaapkamer naar groot terras met uitzicht op zwembad, tuinen en prachtig landschap. 2e badkamer. Groot overdekt terras op de begane grond, bar, zomerkeuken. Kenmerk vrij gevormd zoutwaterzwembad, prachtige volgroeide tuinen met petanquebaan. Olie C/H, A/C. Zeldzame kans om een prachtig familiehuis te bezitten op een paar minuten van het dorpscentrum.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Balkon
  • Buiten Keuken
  • Dichtbij voorzieningen
  • Houtkachel
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Waterput