Tussenwoning te koop in Jávea / Spanje #51123

€ 980.000
Tussenwoning te koop in JáveaDit opmerkelijke pand is strategisch gelegen in het hart van de oude binnenstad van Jávea, waardoor het een ideale investeringsmogelijkheid is. Bestaande uit vijf zelfstandige appartementen, perfect voor luxe vakantieverhuur, beschikt elke unit over twee slaapkamers, een complete badkamer, een goed uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer. Wat deze accommodatie onderscheidt, is het boeiende dakterras met een adembenemend panoramisch uitzicht op zee. Vanaf hier kunnen bewoners en gasten genieten van prachtige zonsopgangen en zonsondergangen tegen de achtergrond van de schoonheid van de Middellandse Zee. Deze veelzijdige ruimte kan worden omgevormd tot een recreatie- of loungeruimte, waardoor een verleidelijke omgeving ontstaat voor sociale bijeenkomsten en om te genieten van het prachtige mediterrane klimaat. Naast de appartementen beschikt de begane grond van dit pand over een flexibele commerciële ruimte, die een extra mogelijkheid biedt voor het genereren van inkomsten. Deze ruimte kan worden aangepast om verschillende zakelijke ondernemingen te huisvesten, waardoor het investeringspotentieel van het onroerend goed wordt vergroot. Dit pand vertegenwoordigt een lucratieve kans in het oude centrum van Jávea, waar de vraag naar vakantiewoningen groot is, dankzij de charme van de kust en het uitzonderlijke klimaat. Met strategische renovaties en modernisering heeft deze residentie het potentieel om een opvallende keuze te worden voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring aan de Costa Blanca. Mis de kans niet om dit uitstekende pand in het hart van de oude stad van Jávea te verkennen, compleet met een veelzijdige commerciële ruimte op de begane grond, en grijp vandaag nog deze uitzonderlijke investeringsmogelijkheid.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#51123
Prijs
€ 980.000
Type woning
Tussenwoning
Plaats
Jávea
Wijk
Pueblo
Provincie
Alicante
Slaapkamers
8
Badkamers
5
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
500m²

Tussenwoning te koop in Jávea

Dit opmerkelijke pand is strategisch gelegen in het hart van de oude binnenstad van Jávea, waardoor het een ideale investeringsmogelijkheid is. Bestaande uit vijf zelfstandige appartementen, perfect voor luxe vakantieverhuur, beschikt elke unit over twee slaapkamers, een complete badkamer, een goed uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer. Wat deze accommodatie onderscheidt, is het boeiende dakterras met een adembenemend panoramisch uitzicht op zee. 

Vanaf hier kunnen bewoners en gasten genieten van prachtige zonsopgangen en zonsondergangen tegen de achtergrond van de schoonheid van de Middellandse Zee. Deze veelzijdige ruimte kan worden omgevormd tot een recreatie- of loungeruimte, waardoor een verleidelijke omgeving ontstaat voor sociale bijeenkomsten en om te genieten van het prachtige mediterrane klimaat. Naast de appartementen beschikt de begane grond van dit pand over een flexibele commerciële ruimte, die een extra mogelijkheid biedt voor het genereren van inkomsten. Deze ruimte kan worden aangepast om verschillende zakelijke ondernemingen te huisvesten, waardoor het investeringspotentieel van het onroerend goed wordt vergroot. 

Dit pand vertegenwoordigt een lucratieve kans in het oude centrum van Jávea, waar de vraag naar vakantiewoningen groot is, dankzij de charme van de kust en het uitzonderlijke klimaat. Met strategische renovaties en modernisering heeft deze residentie het potentieel om een opvallende keuze te worden voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring aan de Costa Blanca. Mis de kans niet om dit uitstekende pand in het hart van de oude stad van Jávea te verkennen, compleet met een veelzijdige commerciële ruimte op de begane grond, en grijp vandaag nog deze uitzonderlijke investeringsmogelijkheid.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dakterras
  • Dichtbij voorzieningen
  • Panoramazicht
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht