Tussenwoning te koop in Istan / Spanje #47924

€ 540.000 € 550.000
Nieuw project op de hellingen van La Concha in Istán, Marbella Gelegen in een gebied van natuurlijke schoonheid met eeuwenoude bossen en een panoramisch uitzicht op zowel Marbella als het stuwmeer van Istán. Binnen het project komen zeven kleinschalige wooncomplexen bestaande uit appartementen, penthouses en geschakelde herenhuizen. Dit is het tweede project dat in de verkoop gaat en dit bestaat uit slechts 23 halfvrijstaande herenhuizen met een fantastisch panoramisch uitzicht op Marbella en Gibraltar. Deze eigendommen bevinden zich op het hoogste deel van de ontwikkeling en bieden daarom het beste uitzicht, onbeperkt uitzicht op Marbella en Gibraltar. De woningen zijn ontworpen in een eigentijdse open indeling maar met een uitstraling die opgaat in de natuurlijke omgeving.  Deze mooie herenhuizen worden volledig uitgerust met hoogwaardige afwerkingen aan u opgeleverd, klaar om in te trekken. Elk van deze herenhuizen met drie slaapkamers is verdeeld over vier verdiepingen, te beginnen met een flinke kelder/garage. Op de begane grond vindt u uw ruime open woonkamer/keuken en eetkamer, met toegang tot een royaal terras. Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een en suite badkamer, terwijl een tweede complete badkamer de andere twee kamers bedient. Eindelijk heb je een solarium op het dak waar je de zon en het adembenemende uitzicht kunt absorberen. U vindt er ook een gemeenschappelijk zwembad, prachtige tuinen, een ondergrondse parkeerplaats voor elk appartement en een berging.  Minimale slaapkamers: 3 Minimale badkamers: 2Minimale oppervlakte: 187 m² Maximale oppervlakte: 195 m² Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47924
Prijs
€ 540.000
Type woning
Tussenwoning
Plaats
Istan
Provincie
Malaga
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
195m²

Nieuw project op de hellingen van La Concha in Istán, Marbella

Gelegen in een gebied van natuurlijke schoonheid met eeuwenoude bossen en een panoramisch uitzicht op zowel Marbella als het stuwmeer van Istán. Binnen het project komen zeven kleinschalige wooncomplexen bestaande uit appartementen, penthouses en geschakelde herenhuizen. Dit is het tweede project dat in de verkoop gaat en dit bestaat uit slechts 23 halfvrijstaande herenhuizen met een fantastisch panoramisch uitzicht op Marbella en Gibraltar. Deze eigendommen bevinden zich op het hoogste deel van de ontwikkeling en bieden daarom het beste uitzicht, onbeperkt uitzicht op Marbella en Gibraltar. De woningen zijn ontworpen in een eigentijdse open indeling maar met een uitstraling die opgaat in de natuurlijke omgeving. 

Deze mooie herenhuizen worden volledig uitgerust met hoogwaardige afwerkingen aan u opgeleverd, klaar om in te trekken. Elk van deze herenhuizen met drie slaapkamers is verdeeld over vier verdiepingen, te beginnen met een flinke kelder/garage. Op de begane grond vindt u uw ruime open woonkamer/keuken en eetkamer, met toegang tot een royaal terras. Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een en suite badkamer, terwijl een tweede complete badkamer de andere twee kamers bedient. Eindelijk heb je een solarium op het dak waar je de zon en het adembenemende uitzicht kunt absorberen. U vindt er ook een gemeenschappelijk zwembad, prachtige tuinen, een ondergrondse parkeerplaats voor elk appartement en een berging. 

Minimale slaapkamers: 3
Minimale badkamers: 2
Minimale oppervlakte: 187 m²
Maximale oppervlakte: 195 m²

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Garage
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Kelder
  • Ondergronds parkeren
  • Opslagruimte
  • Panoramazicht
  • Parkeerplaatsen
  • Solarium
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand