Villa te koop in Gandia / Spanje #44450

€ 8.000.000
Villa te koop in Gandia Wie net de megajackpot heeft gewonnen en op zoek is naar een geschikt landgoed in Spanje voor zijn 20 kinderen, vindt in deze finca alles wat hij zoekt. Het kost wat, maar voor dat geld krijg je een paleis op slechts 8 kilometer van de stranden van Gandia. In een rechte lijn. De bebouwde kom omvat bijna 1300 m2 speelruimte, misschien wel 25 slaapkamers, ongeveer evenveel badkamers, een handvol woonkamers en keukens, een typisch Spaanse binnenplaats, een eigen 4-holes golfbaan, een volwaardige tennisbaan, voldoende ruimte in de garage voor enkele Lamborghini's en terrassen waar je gemakkelijk een paar honderd gasten kunt onderbrengen. De totale grondoppervlakte is zo'n 200.000 m2 waarop een mooi onderhouden citrusplantage staat die jaarlijks zo'n 100.000 euro winst maakt, afhankelijk van de sinaasappelprijs.  Woorden schieten tekort, mijn portemonnee ook, maar ergens loopt een gelukkige man rond die dit fenomenale huis zomaar zijn thuis zou kunnen noemen. Als je denkt 'hij had wat beter kunnen opruimen', de eigenaar woont daar niet. Dit is een van zijn landhuizen waar familie onuitgenodigd het huis kan binnendringen. Maar dan je bed toch weer netjes opmaken? Ach waarom. Dat kan niemand zien. Nou, de eigenaar en ik zagen het toen we door het gebouw liepen. 'Nu weet je waarom ik het te koop heb aangeboden,' mopperde hij. De prijs is 'onderhandelbaar'. Maar geloof me, je moet wel uit een goed huis komen om dit te kunnen kopen. Het landgoed leent zich overigens uitstekend voor een exclusief hotel of een 5-sterren B&B.; Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#44450
Prijs
€ 8.000.000
Type woning
Villa
Plaats
Gandia
Provincie
Valencia
Slaapkamers
25
Badkamers
20
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
1300m²
Oppervlakte perceel
200000m²

Villa te koop in Gandia

Wie net de megajackpot heeft gewonnen en op zoek is naar een geschikt landgoed in Spanje voor zijn 20 kinderen, vindt in deze finca alles wat hij zoekt. Het kost wat, maar voor dat geld krijg je een paleis op slechts 8 kilometer van de stranden van Gandia. In een rechte lijn. De bebouwde kom omvat bijna 1300 m2 speelruimte, misschien wel 25 slaapkamers, ongeveer evenveel badkamers, een handvol woonkamers en keukens, een typisch Spaanse binnenplaats, een eigen 4-holes golfbaan, een volwaardige tennisbaan, voldoende ruimte in de garage voor enkele Lamborghini's en terrassen waar je gemakkelijk een paar honderd gasten kunt onderbrengen. De totale grondoppervlakte is zo'n 200.000 m2 waarop een mooi onderhouden citrusplantage staat die jaarlijks zo'n 100.000 euro winst maakt, afhankelijk van de sinaasappelprijs. 

Woorden schieten tekort, mijn portemonnee ook, maar ergens loopt een gelukkige man rond die dit fenomenale huis zomaar zijn thuis zou kunnen noemen. Als je denkt 'hij had wat beter kunnen opruimen', de eigenaar woont daar niet. Dit is een van zijn landhuizen waar familie onuitgenodigd het huis kan binnendringen. Maar dan je bed toch weer netjes opmaken? Ach waarom. Dat kan niemand zien. Nou, de eigenaar en ik zagen het toen we door het gebouw liepen. 'Nu weet je waarom ik het te koop heb aangeboden,' mopperde hij. De prijs is 'onderhandelbaar'. Maar geloof me, je moet wel uit een goed huis komen om dit te kunnen kopen. Het landgoed leent zich overigens uitstekend voor een exclusief hotel of een 5-sterren B&B.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Binnenplaats
  • Dichtbij voorzieningen
  • Garage
  • Parkeerplaatsen
  • Tennisbaan
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand