Terug naar resultaten

Appartement te koop in Fuengirola / Spanje #47944

€ 669.000
Nieuwe ontwikkeling gelegen in het hart van Reserva del Higuerón Het is ideaal gelegen tussen de meest populaire steden van de Costa del Sol: Malaga, de hoofdstad, en Marbella, een internationale maatstaf voor luxe. Met een uitstekend communicatienetwerk ligt het op slechts 10 minuten rijden van de internationale luchthaven van Malaga. Het is ontworpen als een wooncomplex van 157 woningen verdeeld over 4 blokken met 2 en 3 slaapkamers. De eerste twee blokken liggen op het oosten. Deze twee blokken bestaan uit 78 woningen die boven elkaar zijn gerangschikt om het uitzicht niet te verstoren. De andere twee blokken liggen op het zuiden. Van het zorgvuldige ontwerp van de hoofdingang tot het kleinste detail van elke individuele ruimte, het dalende pad toont het onderscheidend vermogen en karakter dat dit project tot een echt uniek en exclusief project maakt. Een van de kenmerken die dit project definieert, zijn de voorzieningen. Mooie routes door groengebieden verbinden de verschillende fasen en grote gemeenschappelijke ruimtes. Deze gemeenschappelijke ruimtes komen op een hele verdieping van het eerste blok. Hier vind je de co-working area, pilatesruimte, fitnessruimte, sauna, Turks stoombad, massageruimte, verwarmd zwembadgedeelte, polyvalente ruimte, bar met buitenterras en een overdekte relaxruimte naast het grote zwembad met 110m2 wateroppervlak . Naast het grote zwembad op een lager niveau zal een solarium worden geplaatst waar eigenaren van de zon kunnen genieten.  Minimale slaapkamers: 2Maximale slaapkamers: 3 Minimale badkamers: 2 Maximale badkamers: 4 Minimale oppervlakte: 87 m² Maximale oppervlakte: 256 m² Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47944
Prijs
€ 669.000
Type woning
Appartement
Plaats
Fuengirola
Provincie
Malaga
Slaapkamers
3
Badkamers
4
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
256m²

Nieuwe ontwikkeling gelegen in het hart van Reserva del Higuerón

Het is ideaal gelegen tussen de meest populaire steden van de Costa del Sol: Malaga, de hoofdstad, en Marbella, een internationale maatstaf voor luxe. Met een uitstekend communicatienetwerk ligt het op slechts 10 minuten rijden van de internationale luchthaven van Malaga. Het is ontworpen als een wooncomplex van 157 woningen verdeeld over 4 blokken met 2 en 3 slaapkamers. De eerste twee blokken liggen op het oosten. Deze twee blokken bestaan uit 78 woningen die boven elkaar zijn gerangschikt om het uitzicht niet te verstoren. De andere twee blokken liggen op het zuiden. Van het zorgvuldige ontwerp van de hoofdingang tot het kleinste detail van elke individuele ruimte, het dalende pad toont het onderscheidend vermogen en karakter dat dit project tot een echt uniek en exclusief project maakt.

Een van de kenmerken die dit project definieert, zijn de voorzieningen. Mooie routes door groengebieden verbinden de verschillende fasen en grote gemeenschappelijke ruimtes. Deze gemeenschappelijke ruimtes komen op een hele verdieping van het eerste blok. Hier vind je de co-working area, pilatesruimte, fitnessruimte, sauna, Turks stoombad, massageruimte, verwarmd zwembadgedeelte, polyvalente ruimte, bar met buitenterras en een overdekte relaxruimte naast het grote zwembad met 110m2 wateroppervlak . Naast het grote zwembad op een lager niveau zal een solarium worden geplaatst waar eigenaren van de zon kunnen genieten. 

Minimale slaapkamers: 2
Maximale slaapkamers: 3
Minimale badkamers: 2
Maximale badkamers: 4
Minimale oppervlakte: 87 m²
Maximale oppervlakte: 256 m²

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Fitness ruimte
  • Orientatie Zuid
  • Sauna
  • Terras
  • Turks bad
  • Verwarmd zwembad
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand