Finca kopen aan de Costa Blanca

  • Ervaren aankoopmakelaar in Spanje
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9,3
  • Ruim 3.500 bestaande en nieuwbouw woningen
  • Gratis adviesgesprek in Nederland of Spanje

Bent u op zoek naar een typische traditionele finca in (zuid) Spanje? Aan de Costa Blanca hebben wij een breed aanbod aan Spaanse finca’s. Dit varieert van finca’s die toe zijn aan een renovatie en je geheel naar eigen smaak kunt aanpassen, tot aan reeds gerenoveerde finca’s waar je zo in kunt gaan wonen. Geen zorgen wanneer uw woning hier niet tussenstaat, want wij kunnen geheel zonder extra kosten uw droomwoning vinden. Lees meer op onze website over het kopen van een huis in Spanje, of bekijk direct ons aanbod hieronder.

Uitgelichte woningen


De Costa Blanca is een populaire vakantiebestemming, maar ook een omgeving waar vele mensen een tweede huis willen kopen of al bezitten. Veelal met de combinatie van verhuur en er zelf wonen.

Houd je van privacy, rust en een grote tuin? Dan is een finca misschien wel iets voor jou! Er staat momenteel zoveel op de markt in Spanje, dat er helaas ook woningen tussenstaan die niet aan te raden zijn om te kopen. Van de buitenkant ziet het er allemaal perfect uit, maar de kwaliteit is minder dan dat. Het is raadzaam om een specialist in te schakelen die verstand heeft van de markt, het aanbod en tevens een breed netwerk heeft met bijvoorbeeld een (Nederlands sprekende) advocaat die de vergunningen en eventuele openstaande schulden kan checken. In sommige gevallen is het ook verstandig om een bouwkundige inspectie te doen, zodat je er zeker van bent dat je een bepaalde kwaliteit koopt.

PrimaVillas kan uw aankoop van A tot Z begeleiden

PrimaVillas is een bedrijf die dit kan bieden. Wij zijn al meer dan 10 jaar werkzaam in deze branche en hebben inmiddels een breed netwerk met specialisten om ons heen verzameld. Onze aankoopbegeleiding geeft voor u als koper geen extra kosten. In Spanje wordt deze fee betaald door de verkopende partij, welke een voorafgesproken percentage van de verkoopprijs ontvangt. Geen extra (verborgen) kosten dus.

Heeft u hierover vragen of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek met ons? Neem dan nu contact met ons op of laat uw gegevens achter.