Penthouse te koop in Denia / Spanje #48843

€ 395.000
Deze gerenoveerde duplex op de bovenste verdieping laat niets te wensen over De woning is gelegen in een centraal gelegen complex met lift en beschikt over een afgesloten enkele garage in de ondergelegen parkeergarage. Het appartement is verdeeld over twee verdiepingen, beide met een groot zonneterras. Het lager gelegen terras is ruim genoeg voor een gezelschap van 16 gasten en heeft mediterrane planten, een gemetselde barbecue en ruimte voor een paella pan. Schaduw op dit terras wordt verzorgd door 2 elektrische zonneschermen. Op deze verdieping vindt u de open en lichte gerenoveerde woon/eetkamer met moderne open keuken, een slaapkamer en een compleet gerenoveerde badkamer met grote douche. Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers en nog een badkamer met douche, plus een glazen ruimte die momenteel wordt gebruikt als werkplek.  Dit appartement ligt op een perfecte locatie, op slechts twee minuten lopen van het stadscentrum. De supermarkt en apotheek, evenals het medisch centrum, liggen op slechts een steenworp afstand. Ook het populaire centrum van Denia, de oude stad, is op loopafstand. Ook het winkelcentrum Portal de La Marina, dat in 15 minuten te bereiken is, is niet ver weg. De internationale luchthavens van Alicante en Valencia zijn binnen een uur rijden te bereiken. Airconditioning in alle kamers, dubbele beglazing aluminium ramen met horren en rolluiken, inbouwkasten, tegelvloeren, afsluitbare enkele garage van 32 m2 in de ondergrondse garage van het huis , luifels, gemetselde barbecue, nieuwe badkamers en nieuwe ingerichte keuken. Dit penthouse is een bezichtiging waard. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48843
Prijs
€ 395.000
Type woning
Penthouse
Plaats
Denia
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
135m²

Deze gerenoveerde duplex op de bovenste verdieping laat niets te wensen over

De woning is gelegen in een centraal gelegen complex met lift en beschikt over een afgesloten enkele garage in de ondergelegen parkeergarage. Het appartement is verdeeld over twee verdiepingen, beide met een groot zonneterras. Het lager gelegen terras is ruim genoeg voor een gezelschap van 16 gasten en heeft mediterrane planten, een gemetselde barbecue en ruimte voor een paella pan. Schaduw op dit terras wordt verzorgd door 2 elektrische zonneschermen. Op deze verdieping vindt u de open en lichte gerenoveerde woon/eetkamer met moderne open keuken, een slaapkamer en een compleet gerenoveerde badkamer met grote douche. Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers en nog een badkamer met douche, plus een glazen ruimte die momenteel wordt gebruikt als werkplek. 

Dit appartement ligt op een perfecte locatie, op slechts twee minuten lopen van het stadscentrum. De supermarkt en apotheek, evenals het medisch centrum, liggen op slechts een steenworp afstand. Ook het populaire centrum van Denia, de oude stad, is op loopafstand. Ook het winkelcentrum Portal de La Marina, dat in 15 minuten te bereiken is, is niet ver weg. De internationale luchthavens van Alicante en Valencia zijn binnen een uur rijden te bereiken. Airconditioning in alle kamers, dubbele beglazing aluminium ramen met horren en rolluiken, inbouwkasten, tegelvloeren, afsluitbare enkele garage van 32 m2 in de ondergrondse garage van het huis , luifels, gemetselde barbecue, nieuwe badkamers en nieuwe ingerichte keuken. Dit penthouse is een bezichtiging waard.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Balkon
  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Elektrische luiken
  • Garage
  • Hor
  • Inbouwkasten
  • Lift
  • Omheind terrein
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand