Villa te koop in Casares / Spanje #40528

€ 4.000.000
Villa te koop in CasaresDeze gated community van 15 prachtig vormgegeven moderne villa's binnen de countryclub van het Finca Cortesín Golf - Spa resort biedt boetiekleven dicht bij de natuur, stranden, het bergdorp Casares en de voorzieningen van het nabijgelegen Estepona, Marbella en Sotogrande. De villa's met vijf slaapkamers hebben een oppervlakte van 601 m2 op percelen vanaf 1.625 m2, gelegen in Cortesín tussen de negende en tiende hole van de beroemde kampioenschapsgolfbaan. Ook in de buurt zijn het stijlvolle clubhuis en de uitstekende restaurants en spa van wat wordt beschouwd als een van de beste hotels in Spanje. De villa's liggen tegen een flauwe helling en zijn aangelegd met aantrekkelijke mediterrane tuinen en luxe zwembaden. Ze bieden een fantastisch uitzicht op zee, de golfbaan en de bergen. De witgepleisterde architectuur van de villa's is strak, modern en goed aangepast aan het lokale klimaat, terwijl stenen muren kwaliteit en een tijdloze stijl toevoegen. Er is keuze uit drie ontwerpen, maar ze maken allemaal optimaal gebruik van het uitzicht met hoge ramen die licht in huis brengen en een samenspel tussen binnen- en buitenruimtes mogelijk maken. Verwacht de beste materialen en de meest moderne luxe, inclusief zelfstandige personeelsverblijven en een eigen parkeerplaats voor twee auto's.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#40528
Prijs
€ 4.000.000
Type woning
Villa
Plaats
Casares
Provincie
Malaga
Slaapkamers
5
Badkamers
6
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
601m²
Oppervlakte perceel
1625m²

Villa te koop in Casares

Deze gated community van 15 prachtig vormgegeven moderne villa's binnen de countryclub van het Finca Cortesín Golf - Spa resort biedt boetiekleven dicht bij de natuur, stranden, het bergdorp Casares en de voorzieningen van het nabijgelegen Estepona, Marbella en Sotogrande. De villa's met vijf slaapkamers hebben een oppervlakte van 601 m2 op percelen vanaf 1.625 m2, gelegen in Cortesín tussen de negende en tiende hole van de beroemde kampioenschapsgolfbaan. Ook in de buurt zijn het stijlvolle clubhuis en de uitstekende restaurants en spa van wat wordt beschouwd als een van de beste hotels in Spanje. De villa's liggen tegen een flauwe helling en zijn aangelegd met aantrekkelijke mediterrane tuinen en luxe zwembaden. 

Ze bieden een fantastisch uitzicht op zee, de golfbaan en de bergen. De witgepleisterde architectuur van de villa's is strak, modern en goed aangepast aan het lokale klimaat, terwijl stenen muren kwaliteit en een tijdloze stijl toevoegen. Er is keuze uit drie ontwerpen, maar ze maken allemaal optimaal gebruik van het uitzicht met hoge ramen die licht in huis brengen en een samenspel tussen binnen- en buitenruimtes mogelijk maken. Verwacht de beste materialen en de meest moderne luxe, inclusief zelfstandige personeelsverblijven en een eigen parkeerplaats voor twee auto's.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Omheind terrein
  • Parkeerplaatsen
  • Spa
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht