Penthouse te koop in Casares / Spanje #48427

€ 495.000
Prachtig penthouse met 2 slaapkamers, met open golf en uitzicht op zee Gelegen in de woonwijk Terrazas de Cortesín - Seaviews, een nieuwe vastgoedontwikkeling, gelegen op een heuvel in Finca Cortesin, het beste golfresort van Europa in 2017 door het prestigieuze toonaangevende golfportaal. Een van de belangrijkste kenmerken is de lage bouwdichtheid, de exclusiviteit en de avant-gardistische architectuur die visueel zeer aantrekkelijk, elegant, ontspannend en zorgvuldig afgewerkt is, royale en mooie ruimtes ontworpen om er altijd van te genieten.  Het complex heeft een overloopzwembad met zoutchlorering, met een tuin in de omgeving en een spectaculair uitzicht op de zee en golf, tropische tuinen met automatische irrigatie en installatie van een oplaadpunt voor elektrische voertuigen in de garage. Finca Cortesín, is een maatstaf in stedelijke ontwikkeling, de hotelindustrie en golf, en een van de beste gated communities in Zuid-Europa. Alleen de 2e Spaanse locatie die in 2017 de status van prestigieuze Europese tourbestemming heeft verkregen. Het 5* Finca Cortesin Hotel werd door het reismagazine Condé Nast Traveler en de golfbaan, de thuisbasis van The Volvo, beschouwd als "Het beste resort in Spanje 2019". Masters werd gedurende 3 opeenvolgende jaren (van 2009 tot 2012) door het eveneens zeer prestigieuze tijdschrift Digest in 2012 beschouwd als een van de "Top 10 golfbanen in Europa".  Onlangs beschouwde het Franse tijdschrift Paris Match het als "The Last Andalusian Jewel". De onderscheidingen zijn ontelbaar. Naast de golfbaan Finca Cortesin is het gebied onverslaanbaar voor alle fans van de golfelite. Op minder dan 20 minuten rijden liggen enkele van de beste golfbanen ter wereld, zoals de beroemde Royal Club van Valderrama, de thuisbasis van de Ryder Cup in 1997 of de onlangs gerenoveerde La Reserva Club in Sotogrande, evenals de golfbaan van Alcaidesa, aan de kust. De omgeving wordt gekenmerkt door de grote diversiteit en kwaliteit van het aanbod, perfect om te genieten van een vol leven, de mediterrane levensstijl, vol emoties, sensaties en onvergetelijke ervaringen.  Wandel en geniet van de wereldberoemde jachthaven van Puerto Banús op slechts 30 minuten afstand, of de exclusieve Marina de Sotogrande, op slechts ongeveer 10 minuten van Casares, beroemd om zijn internationale zeil- of polowedstrijden, ook ongeveer 10 minuten van de "tuin van de Costa del Sol” zoals het nu bekend staat in een spectaculair en gerenoveerd Estepona en op 10 minuten van Casares, een typisch Andalusische stad in het binnenland, zonder twijfel een plek om ervan te genieten. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48427
Prijs
€ 495.000
Type woning
Penthouse
Plaats
Casares
Provincie
Malaga
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
182m²

Prachtig penthouse met 2 slaapkamers, met open golf en uitzicht op zee

Gelegen in de woonwijk Terrazas de Cortesín - Seaviews, een nieuwe vastgoedontwikkeling, gelegen op een heuvel in Finca Cortesin, het beste golfresort van Europa in 2017 door het prestigieuze toonaangevende golfportaal. Een van de belangrijkste kenmerken is de lage bouwdichtheid, de exclusiviteit en de avant-gardistische architectuur die visueel zeer aantrekkelijk, elegant, ontspannend en zorgvuldig afgewerkt is, royale en mooie ruimtes ontworpen om er altijd van te genieten. 

Het complex heeft een overloopzwembad met zoutchlorering, met een tuin in de omgeving en een spectaculair uitzicht op de zee en golf, tropische tuinen met automatische irrigatie en installatie van een oplaadpunt voor elektrische voertuigen in de garage. Finca Cortesín, is een maatstaf in stedelijke ontwikkeling, de hotelindustrie en golf, en een van de beste gated communities in Zuid-Europa. Alleen de 2e Spaanse locatie die in 2017 de status van prestigieuze Europese tourbestemming heeft verkregen. Het 5* Finca Cortesin Hotel werd door het reismagazine Condé Nast Traveler en de golfbaan, de thuisbasis van The Volvo, beschouwd als "Het beste resort in Spanje 2019". Masters werd gedurende 3 opeenvolgende jaren (van 2009 tot 2012) door het eveneens zeer prestigieuze tijdschrift Digest in 2012 beschouwd als een van de "Top 10 golfbanen in Europa". 

Onlangs beschouwde het Franse tijdschrift Paris Match het als "The Last Andalusian Jewel". De onderscheidingen zijn ontelbaar. Naast de golfbaan Finca Cortesin is het gebied onverslaanbaar voor alle fans van de golfelite. Op minder dan 20 minuten rijden liggen enkele van de beste golfbanen ter wereld, zoals de beroemde Royal Club van Valderrama, de thuisbasis van de Ryder Cup in 1997 of de onlangs gerenoveerde La Reserva Club in Sotogrande, evenals de golfbaan van Alcaidesa, aan de kust. De omgeving wordt gekenmerkt door de grote diversiteit en kwaliteit van het aanbod, perfect om te genieten van een vol leven, de mediterrane levensstijl, vol emoties, sensaties en onvergetelijke ervaringen. 

Wandel en geniet van de wereldberoemde jachthaven van Puerto Banús op slechts 30 minuten afstand, of de exclusieve Marina de Sotogrande, op slechts ongeveer 10 minuten van Casares, beroemd om zijn internationale zeil- of polowedstrijden, ook ongeveer 10 minuten van de "tuin van de Costa del Sol” zoals het nu bekend staat in een spectaculair en gerenoveerd Estepona en op 10 minuten van Casares, een typisch Andalusische stad in het binnenland, zonder twijfel een plek om ervan te genieten.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Irrigatie systeem
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht