Villa te koop in Calpe / Spanje #47086

€ 795.000
Een prachtige villa voor u Bent u op zoek naar ruimte, instapklaar en is alles al zeer efficiënt gebouwd, dan is dit uw villa! Op een steenworp afstand van Calpe en ongeveer 3,5 km van de bekende stranden van Calpe, is een villa met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 280 m2 en tuin van 980 m2 ideaal als huis of als vakantiewoning. Alles is ruim en een moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Ook de slaapkamers en badkamers hebben veel ruimte, met en suite badkamers, jacuzzi en inloop voor de dames! Prachtig groot balkon, een zwembad van 8x4m, voor meerdere auto's ruimte in een garage en op de woonwijk, deze villa is van alle gemakken voorzien. Op circa 3,5 km van de mooie boulevard van Calpe, het centrum en alles wat dit vakantieoord te bieden heeft. Verder ongeveer 1 uur rijden van het vliegveld van Alicante, dichtbij Altea en Benissa en alle restaurants en bars van de kust van Benissa binnen handbereik. Deze villa heeft een grote woonkamer en bestaat uit 2 verdiepingen. Op de begane grond vindt u de woonkamer, gastentoilet en moderne keuken met kookeiland! De bovenverdieping heeft 3 slaapkamers waarvan 2 met badkamer en suite en tevens 1 slaapkamer met een grote inloopkast, dus veel bergruimte! Een derde badkamer en het grote balkon met prachtig uitzicht ronden de bovenverdieping af. In elke kamer afzonderlijk te regelen vloerverwarming, spiegelglas in de badkamers, elektrische op afstand bedienbare garagedeur, elektrische boiler (er is geen gas in het huis), dubbele beglazing, satelliet, internet & een waterdepot voor de tuin & het zwembad. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47086
Prijs
€ 795.000
Type woning
Villa
Plaats
Calpe
Wijk
Oltamar
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
278m²
Oppervlakte perceel
980m²

Een prachtige villa voor u

Bent u op zoek naar ruimte, instapklaar en is alles al zeer efficiënt gebouwd, dan is dit uw villa! Op een steenworp afstand van Calpe en ongeveer 3,5 km van de bekende stranden van Calpe, is een villa met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 280 m2 en tuin van 980 m2 ideaal als huis of als vakantiewoning. Alles is ruim en een moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Ook de slaapkamers en badkamers hebben veel ruimte, met en suite badkamers, jacuzzi en inloop voor de dames! Prachtig groot balkon, een zwembad van 8x4m, voor meerdere auto's ruimte in een garage en op de woonwijk, deze villa is van alle gemakken voorzien. Op circa 3,5 km van de mooie boulevard van Calpe, het centrum en alles wat dit vakantieoord te bieden heeft. Verder ongeveer 1 uur rijden van het vliegveld van Alicante, dichtbij Altea en Benissa en alle restaurants en bars van de kust van Benissa binnen handbereik.

Deze villa heeft een grote woonkamer en bestaat uit 2 verdiepingen. Op de begane grond vindt u de woonkamer, gastentoilet en moderne keuken met kookeiland! De bovenverdieping heeft 3 slaapkamers waarvan 2 met badkamer en suite en tevens 1 slaapkamer met een grote inloopkast, dus veel bergruimte! Een derde badkamer en het grote balkon met prachtig uitzicht ronden de bovenverdieping af. In elke kamer afzonderlijk te regelen vloerverwarming, spiegelglas in de badkamers, elektrische op afstand bedienbare garagedeur, elektrische boiler (er is geen gas in het huis), dubbele beglazing, satelliet, internet & een waterdepot voor de tuin & het zwembad.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Badkamer en-suite
  • Balkon
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Inloopkast
  • Internet
  • Jacuzzi
  • Opslagruimte
  • Satelliet TV
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Zeezicht