Waar moet ik op letten bij het bezichtigen van een huis in Spanje?

Waar moet ik op letten bij het bezichtigen van een huis in Spanje?

Een bezichtiging plannen 

Wanneer je jouw droomwoning hebt gevonden op Kyero, Spanish Casa, of gewoon op een website van een verkoopmakelaar, dan is het tijd om een bezichtiging te plannen. Het enige wat je hoeft te doen is het sturen van de link naar jouw aankoopmakelaar. Hij of zij kan eventueel eerst wat extra informatie opvragen en als het nog steeds naar wens is ook daadwerkelijk inplannen en coördineren.

Informatie verzamelen 

“Een goede voorbereiding is het halve werk”, zo werkt het ook bij een bezichtiging. Zorg dat je altijd pen en papier meeneemt en een camera of telefoon om foto’s mee te maken. Met name als je meerdere woningen op een dag gaat bekijken, want anders is het erg veel informatie en indrukken op één dag.
Een andere tip: wanneer je tijdens de bezichtiging al weet dat die betreffende woning niet voor jou is, schrap deze dan meteen uit je hoofd. Dit scheelt weer een hoop en kost veel minder energie.

E-book 

Hier staan een paar tips met betrekking tot de bezichtiging, maar aan tips heb je nooit genoeg. Om die reden hebben we een e-book ontwikkeld met de meest gemaakte aankoop fouten. Deze kun je hier gratis downloaden.