Villa te koop in Benitachell / Spanje #48857

€ 1.745.000
Villa Iseo te koop in BenitachellVilla met privé zwembad en zeezicht in de Residentie Cumbre del Sol, in Benitachell, aan de Costa Blanca Noord, tussen Alicante en de stad Valencia. Een modern design en een elegante, lichte verdeling: dat zijn de belangrijkste kenmerken van deze villa met 3 slaapkamers, allemaal met en-suite badkamers. De hoofdslaapkamer heeft ook een grote kleedkamer. De woning kan worden uitgebreid tot 4 slaapkamers op de begane grond. De begane grond wordt gekenmerkt door open ruimtes waar de keuken en woon-eetkamer met elkaar verbonden zijn en uitkomen op het hoofdterras met een prachtig privé overloopzwembad en de veranda. De indeling en het ontwerp zijn zodanig dat u zowel vanuit de slaapkamers als de woon- en eetkamer kunt genieten van het uitzicht op zee. Tegelijkertijd is er bijzondere aandacht besteed aan privacy door een verticale wand op te nemen die niet alleen zorgt voor privacy op het hoofdterras maar ook opvalt als decoratief element. Een comfortabele en duurzame villa, met aerothermische vloerverwarming, open haard, installatie van een fotovoltaïsch systeem voor eigen verbruik, pre-installatie van een stopcontact voor het opladen van elektrische auto's, materiaalkeuze die kwaliteit en warmte aan het huis geven. Werken, leven, beleven en genieten van de Middellandse Zee: het kan allemaal bij Villa Iseo in Cumbre del Sol.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48857
Prijs
€ 1.745.000
Type woning
Villa
Plaats
Benitachell
Wijk
Cumbre del Sol
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
337m²
Oppervlakte perceel
824m²

Villa Iseo te koop in Benitachell

Villa met privé zwembad en zeezicht in de Residentie Cumbre del Sol, in Benitachell, aan de Costa Blanca Noord, tussen Alicante en de stad Valencia. Een modern design en een elegante, lichte verdeling: dat zijn de belangrijkste kenmerken van deze villa met 3 slaapkamers, allemaal met en-suite badkamers. De hoofdslaapkamer heeft ook een grote kleedkamer. De woning kan worden uitgebreid tot 4 slaapkamers op de begane grond. De begane grond wordt gekenmerkt door open ruimtes waar de keuken en woon-eetkamer met elkaar verbonden zijn en uitkomen op het hoofdterras met een prachtig privé overloopzwembad en de veranda. 

De indeling en het ontwerp zijn zodanig dat u zowel vanuit de slaapkamers als de woon- en eetkamer kunt genieten van het uitzicht op zee. Tegelijkertijd is er bijzondere aandacht besteed aan privacy door een verticale wand op te nemen die niet alleen zorgt voor privacy op het hoofdterras maar ook opvalt als decoratief element. Een comfortabele en duurzame villa, met aerothermische vloerverwarming, open haard, installatie van een fotovoltaïsch systeem voor eigen verbruik, pre-installatie van een stopcontact voor het opladen van elektrische auto's, materiaalkeuze die kwaliteit en warmte aan het huis geven. Werken, leven, beleven en genieten van de Middellandse Zee: het kan allemaal bij Villa Iseo in Cumbre del Sol.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Alarminstallatie
  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Kleedkamer
  • Nieuwbouw
  • Openhaard
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Zeezicht