Villa te koop in Benissa / Spanje #48870

€ 785.000
Project voor een unieke design villa te koop in Benissa Deze gelijkvloerse villa te koop is gelegen in het Residencial Fanadix-complex. Een gezellige, kleine woonwijk met 5 unieke nieuwbouw villa's. Allemaal gelijkvloers en allemaal op een vlak perceel. De villa´s zijn zo ontworpen dat ze feilloos versmelten met de natuurlijke omgeving. Elke villa heeft een eigen karakter en is expliciet aangepast aan het perceel. De villa's zijn praktisch ingericht en bieden veel comfort. Gelegen dicht bij de prachtige baaien van Baladrar, Advocat en Fustera. Slechts een korte rit naar het levendige centrum van Calpe en het pittoreske dorpje Moraira. De huizen zijn ideaal om volop te genieten van het mediterrane klimaat en de levensstijl.  Om een warme en charmante uitstraling te creëren, worden specifieke texturen gebruikt, evenals natuurlijke materialen zoals hout en steen. De hal bevindt zich in het midden van de villa. Aan de ene kant vinden we het woongedeelte en aan de andere kant het nachtgedeelte. Het dag gedeelte bestaat uit een open woon-eetkamer met aansluitend open keuken met eetbar en voorzien van koelkast, oven en vaatwasser (allen inbouw), inductiekookplaat en magnetron.  Vanuit deze ruimte stap je direct het terras op. De overdekte ruimte is ideaal om buiten te dineren (heeft een barbecue) en een loungehoek. Het onoverdekte gedeelte is bedoeld om te genieten van de zon en het verfrissende water van het zwembad (8,10 x 3,60 m). Het nachtgedeelte van deze unieke villa te koop in Benissa bestaat uit 3 tweepersoonskamers. De hoofdslaapkamer heeft een badkamer en-suite en een eigen kleedruimte. De 2 andere andere slaapkamers delen de tweede badkamer. Vanuit alle slaapkamers heeft u direct toegang tot een terras.  Tevens een wasruimte aan deze zijde van de woning. Dubbele beglazing, vloerverwarming en SWW (sanitair warm water) d.m.v. aerothermisch energie-efficiëntiesysteem, airconditioning (kanalen), LED-spots door de woning, elektrische rolluiken in alle slaapkamers en video-intercom. Pre-installatie voor zowel glasvezelverbinding als wifi-hotspotverbinding. Off-road parking voor 2 auto's. Een ideale villa voor diegenen die comfort, rust, natuurlijke omgeving en alle moderne gemakken willen. Indien u meer wilt weten over deze nieuwbouw te koop in Benissa kunt u contact opnemen met een van onze verkoopmakelaars. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48870
Prijs
€ 785.000
Type woning
Villa
Plaats
Benissa
Wijk
Fanadix
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
138m²
Oppervlakte perceel
800m²

Project voor een unieke design villa te koop in Benissa

Deze gelijkvloerse villa te koop is gelegen in het Residencial Fanadix-complex. Een gezellige, kleine woonwijk met 5 unieke nieuwbouw villa's. Allemaal gelijkvloers en allemaal op een vlak perceel. De villa´s zijn zo ontworpen dat ze feilloos versmelten met de natuurlijke omgeving. Elke villa heeft een eigen karakter en is expliciet aangepast aan het perceel. De villa's zijn praktisch ingericht en bieden veel comfort. Gelegen dicht bij de prachtige baaien van Baladrar, Advocat en Fustera. Slechts een korte rit naar het levendige centrum van Calpe en het pittoreske dorpje Moraira. De huizen zijn ideaal om volop te genieten van het mediterrane klimaat en de levensstijl. 

Om een warme en charmante uitstraling te creëren, worden specifieke texturen gebruikt, evenals natuurlijke materialen zoals hout en steen. De hal bevindt zich in het midden van de villa. Aan de ene kant vinden we het woongedeelte en aan de andere kant het nachtgedeelte. Het dag gedeelte bestaat uit een open woon-eetkamer met aansluitend open keuken met eetbar en voorzien van koelkast, oven en vaatwasser (allen inbouw), inductiekookplaat en magnetron. 

Vanuit deze ruimte stap je direct het terras op. De overdekte ruimte is ideaal om buiten te dineren (heeft een barbecue) en een loungehoek. Het onoverdekte gedeelte is bedoeld om te genieten van de zon en het verfrissende water van het zwembad (8,10 x 3,60 m). Het nachtgedeelte van deze unieke villa te koop in Benissa bestaat uit 3 tweepersoonskamers. De hoofdslaapkamer heeft een badkamer en-suite en een eigen kleedruimte. De 2 andere andere slaapkamers delen de tweede badkamer. Vanuit alle slaapkamers heeft u direct toegang tot een terras. 

Tevens een wasruimte aan deze zijde van de woning. Dubbele beglazing, vloerverwarming en SWW (sanitair warm water) d.m.v. aerothermisch energie-efficiëntiesysteem, airconditioning (kanalen), LED-spots door de woning, elektrische rolluiken in alle slaapkamers en video-intercom. Pre-installatie voor zowel glasvezelverbinding als wifi-hotspotverbinding. Off-road parking voor 2 auto's. Een ideale villa voor diegenen die comfort, rust, natuurlijke omgeving en alle moderne gemakken willen. Indien u meer wilt weten over deze nieuwbouw te koop in Benissa kunt u contact opnemen met een van onze verkoopmakelaars.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Alles gelijkvloers
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Elektrische luiken
  • Nieuwbouw
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming