Appartement te koop in Benissa / Spanje #46124

€ 275.000 € 285.000
Ruime appartementen te koop in een mooi appartementencomplex in La Fustera, Benissa De units bestaan uit een woonkamer, een volledig ingerichte keuken, twee slaapkamers en een badkamer (slechts één appartement heeft 2 badkamers). Ze hebben warm/koud airconditioning en dubbele beglazing. Ze zijn geluiddicht door zwevende harde vloeren en geïsoleerd. De appartementen in dit complex zijn ideaal te gebruiken als vakantiehuis. In het centrum van dit hoog aangeschreven resort ligt een prachtig "blue lagoon" zwembad, omgeven door een zonneterras met palmbomen. Het is onmogelijk om hier geen zomers gevoel te hebben. Verder beschikt het resort over een verwarmd binnenzwembad, een spa en een fitnessruimte.  Het heeft een indrukwekkende ontvangsthal waar de receptie is en een afgesloten gemeenschappelijk plein. Er zijn 24/7 conciërges op het terrein en er is een receptie-conciërgeservice. De diensten die in de gemeenschapsbijdrage zijn inbegrepen zijn o.a.: internet, elektriciteitsverbruik tegen gereduceerd tarief, waterverbruik, verzekering van opstal en inboedel en alle soorten onderhoud. De appartementen zijn perfect om het hele jaar door te wonen en als vakantiehuis (hetzij voor uzelf of om te verhuren - met huurgarantie tegen voorwaarden). Er zijn ook appartementen met 1 slaapkamer beschikbaar.  Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#46124
Prijs
€ 275.000
Type woning
Appartement
Plaats
Benissa
Wijk
La Fustera
Provincie
Alicante
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
116m²

Ruime appartementen te koop in een mooi appartementencomplex in La Fustera, Benissa

De units bestaan uit een woonkamer, een volledig ingerichte keuken, twee slaapkamers en een badkamer (slechts één appartement heeft 2 badkamers). Ze hebben warm/koud airconditioning en dubbele beglazing. Ze zijn geluiddicht door zwevende harde vloeren en geïsoleerd. De appartementen in dit complex zijn ideaal te gebruiken als vakantiehuis. In het centrum van dit hoog aangeschreven resort ligt een prachtig "blue lagoon" zwembad, omgeven door een zonneterras met palmbomen. Het is onmogelijk om hier geen zomers gevoel te hebben. Verder beschikt het resort over een verwarmd binnenzwembad, een spa en een fitnessruimte. 

Het heeft een indrukwekkende ontvangsthal waar de receptie is en een afgesloten gemeenschappelijk plein. Er zijn 24/7 conciërges op het terrein en er is een receptie-conciërgeservice. De diensten die in de gemeenschapsbijdrage zijn inbegrepen zijn o.a.: internet, elektriciteitsverbruik tegen gereduceerd tarief, waterverbruik, verzekering van opstal en inboedel en alle soorten onderhoud. De appartementen zijn perfect om het hele jaar door te wonen en als vakantiehuis (hetzij voor uzelf of om te verhuren - met huurgarantie tegen voorwaarden). Er zijn ook appartementen met 1 slaapkamer beschikbaar. 

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Garage
  • Parkeerplaatsen
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand