Appartement kopen in Javea

  • Ervaren aankoopmakelaar in Spanje
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9,3
  • Ruim 3.500 bestaande en nieuwbouw woningen
  • Gratis adviesgesprek in Nederland of Spanje

Wilt u een appartement kopen in Jávea? PrimaVillas heeft meer dan 100 penthouses en appartementen te koop staan. Ideaal om vakantie te vieren of permanent te gaan wonen. Lees hieronder meer of bekijk ons aanbod hieronder!

Uitgelichte woningen


Over de plaats Jávea

Jávea is ook wel bekend als Xàbia, het is een prachtig stadje aan de Costa Blanca en ligt tussen Moraira en Denia. De bereikbaarheid is perfect, het ligt namelijk tussen Alicante en Valencia in waardoor je van beide luchthavens gebruik kunt maken.

Jávea is van oorsprong een vissersdorp. In de haven bevindt zich dan ook nog steeds een visafslag waar elke ochtend de verse vis wordt binnengebracht en verkocht op de veiling.

Eigenlijk bestaat Jávea uit drie verschillende gebieden en is dus enorm veelzijdig; namelijk de historische binnenstad waar nog vele Moorse invloeden te zien zijn, het havengebied en Arenal; het 500 meter lange zandstrand en boulevard Arenal met de vele restaurants, bars en winkeltjes. Vanwege deze drie verschillende gebieden is er voor elke gelegenheid, elke persoon of elke stemming wel iets.

Wilt u investeren in een appartement in Jávea?

Al vele mensen gingen u voor. Het is een zeer populair gebied voor vakantiegangers, hierdoor is het een ideale combinatie om het in het hoogseizoen te verhuren en buiten het seizoen er zelf vakantie te vieren.

Maar waar begin je nou eigenlijk?

Het allerbelangrijkste is het bepalen van de locatie. Gelukkig worden in een mooie woning die gelegen is in een locatie waar je het niet naar je zin hebt? Dat zal niet gebeuren. Het is dus zeer raadzaam om eerst het gebied te verkennen, en beter nog tijdens de verschillende seizoenen. Zo ervaar je niet alleen hoe het in het hoogseizoen is, maar ook in het laagseizoen als je er hoogstwaarschijnlijk zelf gaat verblijven. Als je dit hebt bepaald dan ga je op zoek naar de geschikte woning. Dit hangt af van de persoonlijke wensen en eisen, de financiële haalbaarheid en het aanbod.

Wil je hierin advies en begeleid worden tijdens dit hele traject? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan. Dit kan zowel in Nederland als in Spanje.