Villa te koop in Pedreguer / Spanje #42244

€ 599.000
Moderne nieuwbouw villa te koop in Pedreguer   De woning heeft een panoramisch uitzicht en is gelegen in de urbanisatie Monte Solana. Het project kan geheel aangepast worden naar uw eigen wensen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar en de woning kan gereed zijn binnen 14 maanden.  Er bevindt zich een lounge / eetkamer vanwaar je het overdekte terras kan betreden, een open keuken met bijkeuken, 4 tweepersoonsslaapkamers waarvan 2 met badkamer en-suite en een familie badkamer. In de tuin bevindt zich een infinity pool omringd door een zonneterras.  De foto's zijn van een gelijkwaardige show woning.  Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. 
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#42244
Prijs
€ 599.000
Type woning
Villa
Plaats
Pedreguer
Wijk
Monte Solana
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
180m²
Oppervlakte perceel
900m²

Moderne nieuwbouw villa te koop in Pedreguer  

De woning heeft een panoramisch uitzicht en is gelegen in de urbanisatie Monte Solana. Het project kan geheel aangepast worden naar uw eigen wensen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar en de woning kan gereed zijn binnen 14 maanden. 

Er bevindt zich een lounge / eetkamer vanwaar je het overdekte terras kan betreden, een open keuken met bijkeuken, 4 tweepersoonsslaapkamers waarvan 2 met badkamer en-suite en een familie badkamer. In de tuin bevindt zich een infinity pool omringd door een zonneterras. 

De foto's zijn van een gelijkwaardige show woning. 

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. 

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dubbel Glas
  • Elektrische poort
  • Inbouwkasten
  • Irrigatie systeem
  • Panoramazicht
  • Terras