Appartement te koop in Oliva / Spanje #14538

€ 150.000 € 180.000
Appartement te koop in Oliva Dit knusse appartement maakt deel uit van een afgesloten woonwijk, direct naast de tennisbaan en golfbaan. Het appartementencomplex, gebouwd in 2000, is zeer goed onderhouden. Er zijn liften, bochttrappen en alles van eersteklas kwaliteit. Het extra grote gemeenschappelijke zwembad is omgeven door gazon. Buiten zijn er meerdere parkeerplaatsen. Het appartement zelf is gelegen op de eerste verdieping met uitzicht op de tennisbaan en golfbaan. Het interieur bestaat in totaal uit een kleine gang, een woon-eetkamer, een keuken en een slaapkamer. Het zeer zonnige balkon op het zuiden is voorzien van zonneschermen.  Op de begane grond van dit gebouw zijn er bijkeukens. Ideaal gelegen in Oliva Nova Golf Resort, op slechts 300 m van de zandstranden (duinen). De urbanisatie ligt naast de golfbaan (18 holes), de tennisbanen, het voetbalveld, restaurants en een kleine supermarkt. De volgende grotere locatie is Oliva, met alle belangrijke voorzieningen, gelegen op een afstand van ca. 5 km. Beide internationale luchthavens zijn gemakkelijk binnen een uur rijden te bereiken. Marmeren vloer, witte PVC-ramen (dubbel glas), centrale airconditioning (warm/koud), elektrische boiler, luifels, groot gemeenschappelijk zwembad met ligvlakken, SAT-T.V., enz. Het pand is vrij van lasten. Indien gewenst kunnen wij helpen met financiering via een Spaanse bank.  Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#14538
Prijs
€ 150.000
Type woning
Appartement
Plaats
Oliva
Wijk
Oliva Nova Beach & Golf Resort
Provincie
Valencia
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
64m²

Appartement te koop in Oliva

Dit knusse appartement maakt deel uit van een afgesloten woonwijk, direct naast de tennisbaan en golfbaan. Het appartementencomplex, gebouwd in 2000, is zeer goed onderhouden. Er zijn liften, bochttrappen en alles van eersteklas kwaliteit. Het extra grote gemeenschappelijke zwembad is omgeven door gazon. Buiten zijn er meerdere parkeerplaatsen. Het appartement zelf is gelegen op de eerste verdieping met uitzicht op de tennisbaan en golfbaan. Het interieur bestaat in totaal uit een kleine gang, een woon-eetkamer, een keuken en een slaapkamer. Het zeer zonnige balkon op het zuiden is voorzien van zonneschermen. 

Op de begane grond van dit gebouw zijn er bijkeukens. Ideaal gelegen in Oliva Nova Golf Resort, op slechts 300 m van de zandstranden (duinen). De urbanisatie ligt naast de golfbaan (18 holes), de tennisbanen, het voetbalveld, restaurants en een kleine supermarkt. De volgende grotere locatie is Oliva, met alle belangrijke voorzieningen, gelegen op een afstand van ca. 5 km. Beide internationale luchthavens zijn gemakkelijk binnen een uur rijden te bereiken. Marmeren vloer, witte PVC-ramen (dubbel glas), centrale airconditioning (warm/koud), elektrische boiler, luifels, groot gemeenschappelijk zwembad met ligvlakken, SAT-T.V., enz. Het pand is vrij van lasten. Indien gewenst kunnen wij helpen met financiering via een Spaanse bank.

 Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Balkon
  • Deels gemeubileerd
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Lift
  • Orientatie Zuid
  • Parkeerplaatsen
  • Tennisbaan
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand