Villa te koop in Moraira / Spanje #50706

€ 499.000
Villa te koop in Moraira Introductie van dit prachtige pand in Moraira, ideaal gelegen op loopafstand van het stadscentrum. Gelegen op een royaal perceel biedt deze woning veel ruimte en maximale privacy, waardoor het een perfect toevluchtsoord is. Met zijn aantrekkelijke gelijkvloerse ontwerp biedt dit huis gemak en toegankelijkheid. Met drie ruime slaapkamers en twee moderne badkamers biedt deze woning comfortabele accommodatie voor bewoners en gasten. De grote open keuken sluit naadloos aan op de uitnodigende woon- en eetkamer en creëert een harmonieuze ruimte voor entertainment en ontspanning. Stap naar buiten op het overdekte terras, een heerlijke plek om buiten te dineren of gewoon te ontspannen terwijl u de schilderachtige omgeving bewondert. Geniet het hele jaar door van comfort met centrale verwarming op gas en airconditioning in het hele pand, waardoor de ideale temperatuur in elk seizoen gegarandeerd is. De grote oprit biedt handige parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen, terwijl de overdekte en open terrassen veelzijdigheid bieden en de mogelijkheid bieden om te genieten van de mediterrane zon.  Deze uitzonderlijke woning in Moraira combineert een gunstige locatie, veel leefruimte, privacy en een scala aan wenselijke functies. Of u nu op zoek bent naar een permanente bewoning of een vakantieverblijf, dit huis biedt de perfecte balans tussen comfort en stijl. Mis de kans niet om dit droomhuis van u te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en ontdek de opmerkelijke levensstijl die u te wachten staat in het prachtige Moraira. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50706
Prijs
€ 499.000
Type woning
Villa
Plaats
Moraira
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
155m²
Oppervlakte perceel
1023m²

Villa te koop in Moraira

Introductie van dit prachtige pand in Moraira, ideaal gelegen op loopafstand van het stadscentrum. Gelegen op een royaal perceel biedt deze woning veel ruimte en maximale privacy, waardoor het een perfect toevluchtsoord is. Met zijn aantrekkelijke gelijkvloerse ontwerp biedt dit huis gemak en toegankelijkheid. Met drie ruime slaapkamers en twee moderne badkamers biedt deze woning comfortabele accommodatie voor bewoners en gasten.

De grote open keuken sluit naadloos aan op de uitnodigende woon- en eetkamer en creëert een harmonieuze ruimte voor entertainment en ontspanning. Stap naar buiten op het overdekte terras, een heerlijke plek om buiten te dineren of gewoon te ontspannen terwijl u de schilderachtige omgeving bewondert. Geniet het hele jaar door van comfort met centrale verwarming op gas en airconditioning in het hele pand, waardoor de ideale temperatuur in elk seizoen gegarandeerd is. De grote oprit biedt handige parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen, terwijl de overdekte en open terrassen veelzijdigheid bieden en de mogelijkheid bieden om te genieten van de mediterrane zon.

 Deze uitzonderlijke woning in Moraira combineert een gunstige locatie, veel leefruimte, privacy en een scala aan wenselijke functies. Of u nu op zoek bent naar een permanente bewoning of een vakantieverblijf, dit huis biedt de perfecte balans tussen comfort en stijl. Mis de kans niet om dit droomhuis van u te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en ontdek de opmerkelijke levensstijl die u te wachten staat in het prachtige Moraira.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Centrale verwarming
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Overdekt terras
  • Parkeerplaatsen
  • Raam luiken
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand