Villa te koop in Moraira / Spanje #50208

€ 690.000
Traditionele villa te koop in Moraira, La Cometa De locatie van deze woning te koop in Moraira is zeker goed te noemen. Slechts 10 minuten lopen naar het centrum van Moraira. Het huis staat op een groot vlak perceel van ruim 1750 m2 en biedt volop privacy. Via een imposante entree bereikt u deze goed onderhouden woning. Op de begane grond is er een ruime woon-eetkamer met toegang tot een groot overdekt terras, er is een aparte keuken met klein terras ernaast en 3 slaapkamers met 2 badkamers. Via de trap komen we in de toren van de woning waar je de master bedroom en-suite vindt. Deze slaapkamer heeft een eigen terras. Vanaf het terras bij het zwembad gaat een trap naar beneden waar we een gastenkamer met badkamer vinden.  Verder is er een grote kamer die momenteel in gebruik is als opslag. Deze kamer kan natuurlijk ook voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals een tweede logeerkamer, studio of zelfs een garage. Vanaf het overdekte terras leidt een paar treden naar beneden naar het terras bij het zwembad. Het zwembad is 9 x 5 meter. Verder is er een buitendouche en een gezellige overdekte barbecue. Er zijn 2 toegangspoorten. Parkeren kan onder de pergola of elders op het terrein. Achter het huis is een grote tuin met enkele fruitbomen. Kenmerken: centrale verwarming (gas), bijna overal nieuwe ramen, airconditioning (warm/koud), volledig omheind. Een perfecte villa voor wie dicht bij het dorp Moraira wil wonen! Vraag vandaag nog een bezichtiging aan. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50208
Prijs
€ 690.000
Type woning
Villa
Plaats
Moraira
Provincie
Alicante
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
260m²
Oppervlakte perceel
1765m²

Traditionele villa te koop in Moraira, La Cometa

De locatie van deze woning te koop in Moraira is zeker goed te noemen. Slechts 10 minuten lopen naar het centrum van Moraira. Het huis staat op een groot vlak perceel van ruim 1750 m2 en biedt volop privacy. Via een imposante entree bereikt u deze goed onderhouden woning. Op de begane grond is er een ruime woon-eetkamer met toegang tot een groot overdekt terras, er is een aparte keuken met klein terras ernaast en 3 slaapkamers met 2 badkamers. Via de trap komen we in de toren van de woning waar je de master bedroom en-suite vindt. Deze slaapkamer heeft een eigen terras. Vanaf het terras bij het zwembad gaat een trap naar beneden waar we een gastenkamer met badkamer vinden. 

Verder is er een grote kamer die momenteel in gebruik is als opslag. Deze kamer kan natuurlijk ook voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals een tweede logeerkamer, studio of zelfs een garage. Vanaf het overdekte terras leidt een paar treden naar beneden naar het terras bij het zwembad. Het zwembad is 9 x 5 meter. Verder is er een buitendouche en een gezellige overdekte barbecue. Er zijn 2 toegangspoorten. Parkeren kan onder de pergola of elders op het terrein. Achter het huis is een grote tuin met enkele fruitbomen. Kenmerken: centrale verwarming (gas), bijna overal nieuwe ramen, airconditioning (warm/koud), volledig omheind. Een perfecte villa voor wie dicht bij het dorp Moraira wil wonen! Vraag vandaag nog een bezichtiging aan.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Carport
  • Centrale verwarming
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Gastentoilet
  • Orientatie Zuid
  • Parkeerplaatsen
  • Raam luiken
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand