Villa te koop in Monte Pego / Spanje #47072

€ 850.000
Villa te koop in Monte Pego Een bijzondere kans op een van de mooiste bouwkavels aan het einde van een doodlopende weg tegenover een zeer bekend luxe pand wordt deze hoogwaardige villa gebouwd door een bekende ontwikkelaar uit Denia. Het perceel heeft een oppervlakte van 1.400 m2 en biedt een fantastisch uitzicht op het omringende bergpanorama en de zee. Rust en zon onderscheiden deze geliefde woonwijk. De villa heeft twee verdiepingen. Op het gelijkvloers is er een royale woonkamer, een hoogwaardige ingerichte keuken met eetkamer, een grote slaapkamer met kleedkamer en badkamer en suite alsook een gastentoilet. Vanuit alle kamers heeft u een fantastisch uitzicht. Het halfronde overloopzwembad en het buitenterras bevinden zich op hetzelfde niveau. Een interne trap leidt naar de bovenverdieping, waar zich twee grote slaapkamers met kleedkamers en hun eigen badkamers bevinden. De villa wordt sleutelklaar gebouwd met tuin. De bouwtijd is ongeveer 1 jaar. In de aankoopprijs zijn alle kosten met betrekking tot het gebouw en de woning inbegrepen (woning, eigendom, inbouwkeuken, inbouwkasten, zwembad, tuin etc.) De bijkomende aankoopkosten (grondoverdrachtsbelasting + notaris) zijn apart te betalen door de koper. Uitzonderlijk mooie woonwijk aan het einde van een doodlopende straat in Calle Sorolla op Monte Pego (gebied Rafol de Almunia). Monte Pego ligt op ongeveer 15 km van Denia. In de directe omgeving vindt u een zeer goede infrastructuur (winkelfaciliteiten, artsen, golfbanen, enz.). De mooiste zandstranden met duinen vindt u in Oliva, op slechts 10 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Valencia en Alicante. Denia heeft een grote moderne jachthaven. Met de veerboot is Ibiza in 3,5 uur te bereiken. Hoogwaardige solide constructie met hoogwaardige bouwmaterialen en uitrusting. U bent van harte welkom om de standaard van de reeds gerealiseerde nieuwbouw te bezoeken. Wijzigingen zijn uiteraard mogelijk. Hierdoor kan de opgegeven prijs wijzigen. Op verzoek ontvangt u een speciale materiaalbeschrijving in het Spaans en Engels. De aangrenzende kavels liggen lager en kunnen ook worden aangekocht om een grotere woning te bouwen. Deze kavels zijn ook terug te vinden op onze homepage onder het kopje kavels. Bevalt dit type woning u, dan kunnen wij ook een zelfstandig plan ontwerpen op een woning naar keuze.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47072
Prijs
€ 850.000
Type woning
Villa
Plaats
Monte Pego
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
175m²
Oppervlakte perceel
1400m²

Villa te koop in Monte Pego 

Een bijzondere kans op een van de mooiste bouwkavels aan het einde van een doodlopende weg tegenover een zeer bekend luxe pand wordt deze hoogwaardige villa gebouwd door een bekende ontwikkelaar uit Denia. Het perceel heeft een oppervlakte van 1.400 m2 en biedt een fantastisch uitzicht op het omringende bergpanorama en de zee. Rust en zon onderscheiden deze geliefde woonwijk. De villa heeft twee verdiepingen. Op het gelijkvloers is er een royale woonkamer, een hoogwaardige ingerichte keuken met eetkamer, een grote slaapkamer met kleedkamer en badkamer en suite alsook een gastentoilet. 

Vanuit alle kamers heeft u een fantastisch uitzicht. Het halfronde overloopzwembad en het buitenterras bevinden zich op hetzelfde niveau. Een interne trap leidt naar de bovenverdieping, waar zich twee grote slaapkamers met kleedkamers en hun eigen badkamers bevinden. De villa wordt sleutelklaar gebouwd met tuin. De bouwtijd is ongeveer 1 jaar. In de aankoopprijs zijn alle kosten met betrekking tot het gebouw en de woning inbegrepen (woning, eigendom, inbouwkeuken, inbouwkasten, zwembad, tuin etc.) 

De bijkomende aankoopkosten (grondoverdrachtsbelasting + notaris) zijn apart te betalen door de koper. Uitzonderlijk mooie woonwijk aan het einde van een doodlopende straat in Calle Sorolla op Monte Pego (gebied Rafol de Almunia). Monte Pego ligt op ongeveer 15 km van Denia. In de directe omgeving vindt u een zeer goede infrastructuur (winkelfaciliteiten, artsen, golfbanen, enz.). De mooiste zandstranden met duinen vindt u in Oliva, op slechts 10 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Valencia en Alicante. Denia heeft een grote moderne jachthaven. Met de veerboot is Ibiza in 3,5 uur te bereiken. Hoogwaardige solide constructie met hoogwaardige bouwmaterialen en uitrusting. 

U bent van harte welkom om de standaard van de reeds gerealiseerde nieuwbouw te bezoeken. Wijzigingen zijn uiteraard mogelijk. Hierdoor kan de opgegeven prijs wijzigen. Op verzoek ontvangt u een speciale materiaalbeschrijving in het Spaans en Engels. De aangrenzende kavels liggen lager en kunnen ook worden aangekocht om een grotere woning te bouwen. Deze kavels zijn ook terug te vinden op onze homepage onder het kopje kavels. Bevalt dit type woning u, dan kunnen wij ook een zelfstandig plan ontwerpen op een woning naar keuze.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Bergzicht
  • Carport
  • Centrale verwarming
  • Dichtbij voorzieningen
  • Doodlopende weg
  • Dubbel Glas
  • Gastentoilet
  • Inbouwkasten
  • Kleedkamer
  • Panoramazicht
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand