Villa te koop in Marbella / Spanje #47167

€ 6.870.000
Deze villa is een van de Casablanca Beach Villas Gelegen in een gevestigde woonwijk aan het strand met gemakkelijke toegang tot het strand en alle voorzieningen van Marbella Golden Mile. Deze villa, met 470 m2 gebouwd op een perceel van 503 m2, combineert designarchitectuur en interieur met alle moderne gemakken, gelegen in een utopische omgeving op slechts een steenworp afstand van het strand. Deze woning met vijf slaapkamers is gelegen in een kleine en exclusieve woonwijk, op korte loopafstand van het centrum van Marbella en biedt privacy en rust. Modernistische architecturale randen van glas en beton worden aangevuld door de toevoeging van houten gevels en botanische stenen om enorme levende muren te creëren. Deze in het oog springende buitenkant is perfect gebalanceerd door de interieurs, die design wonen en het beste thuiscomfort bieden, waaronder een 5-sterren spa, een hightech domoticasysteem en luxueus gebruik van materialen, waaronder Negro Marquina-marmer en steen, met respect voor het milieu. Bouw aan de gang. Oplevering – Q3 2022 Kenmerken: Keuken uitgerust. Aan het strand. Voorzieningen in de buurt. Vervoer dichtbij. Dicht bij winkels. Airconditioning. Dicht bij de stad. Dicht bij scholen. Volledig ingerichte keuken. Openhaard. Marmeren vloeren. Dicht bij zee/strand. Vloerverwarming (geheel). Dicht bij golf. Domotica systeem. Glazen deuren. Alarm. Solarium. Gloednieuw. Uitzicht op de tuin. Zwembad uitzicht. Gastentoilet. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47167
Prijs
€ 6.870.000
Type woning
Villa
Plaats
Marbella
Provincie
Málaga
Slaapkamers
5
Badkamers
7
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
470m²
Oppervlakte perceel
503m²

Deze villa is een van de Casablanca Beach Villas

Gelegen in een gevestigde woonwijk aan het strand met gemakkelijke toegang tot het strand en alle voorzieningen van Marbella Golden Mile. Deze villa, met 470 m2 gebouwd op een perceel van 503 m2, combineert designarchitectuur en interieur met alle moderne gemakken, gelegen in een utopische omgeving op slechts een steenworp afstand van het strand. Deze woning met vijf slaapkamers is gelegen in een kleine en exclusieve woonwijk, op korte loopafstand van het centrum van Marbella en biedt privacy en rust. Modernistische architecturale randen van glas en beton worden aangevuld door de toevoeging van houten gevels en botanische stenen om enorme levende muren te creëren.

Deze in het oog springende buitenkant is perfect gebalanceerd door de interieurs, die design wonen en het beste thuiscomfort bieden, waaronder een 5-sterren spa, een hightech domoticasysteem en luxueus gebruik van materialen, waaronder Negro Marquina-marmer en steen, met respect voor het milieu. Bouw aan de gang. Oplevering – Q3 2022 Kenmerken: Keuken uitgerust. Aan het strand. Voorzieningen in de buurt. Vervoer dichtbij. Dicht bij winkels. Airconditioning. Dicht bij de stad. Dicht bij scholen. Volledig ingerichte keuken. Openhaard. Marmeren vloeren. Dicht bij zee/strand. Vloerverwarming (geheel). Dicht bij golf. Domotica systeem. Glazen deuren. Alarm. Solarium. Gloednieuw. Uitzicht op de tuin. Zwembad uitzicht. Gastentoilet.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Alarminstallatie
  • Dichtbij voorzieningen
  • Domotica systeem
  • Gastentoilet
  • Loopafstand naar zee
  • Solarium
  • Spa
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming