Villa te koop in Marbella / Spanje #47028

€ 4.400.000
Villa te koop in MarbellaDit is een prachtig voorbeeld van het werk van de gevierde architect Angel Taborda in een van de meest gewilde gebieden in Nueva Andalucía - Magna Marbella. Gelegen op een groot perceel van 1.000 m2, met een prachtig uitzicht op de golfbaan en de iconische berg La Concha, geniet deze woning van een van de meest bevoorrechte posities in de omgeving. Het huis met zeven slaapkamers en acht badkamers is een verbluffend pand dat is gebouwd met alleen de beste materialen. Het fantastische huis is verdeeld over drie niveaus en wordt omgeven door prachtige tuinen in Aziatische stijl. Bij dit huis draait alles om buitenleven, met verschillende woon- en entertainmentruimtes in de open lucht, een zwembad, een jacuzzi en een barbecue. Binnen beschikt het huis over een bioscoopzaal, een pooltafel en een ontspanningsruimte, evenals een bubbelbad dat groot genoeg is voor acht personen. De grote raampartijen kijken uit op het fantastische uitzicht en laten het licht binnenstromen in de heerlijk grote leefruimte, die is voorzien van volledige glazen wanden om te profiteren van het prachtige panorama. De locatie van deze woning is ook ideaal, op een verhoogde positie en toch op slechts enkele minuten van de prachtige jachthaven van Puerto Banús en op slechts een paar minuten van het centrum van Marbella.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47028
Prijs
€ 4.400.000
Type woning
Villa
Plaats
Marbella
Provincie
Málaga
Slaapkamers
7
Badkamers
8
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
455m²
Oppervlakte perceel
1117m²

Villa te koop in Marbella

Dit is een prachtig voorbeeld van het werk van de gevierde architect Angel Taborda in een van de meest gewilde gebieden in Nueva Andalucía - Magna Marbella. Gelegen op een groot perceel van 1.000 m2, met een prachtig uitzicht op de golfbaan en de iconische berg La Concha, geniet deze woning van een van de meest bevoorrechte posities in de omgeving. Het huis met zeven slaapkamers en acht badkamers is een verbluffend pand dat is gebouwd met alleen de beste materialen. Het fantastische huis is verdeeld over drie niveaus en wordt omgeven door prachtige tuinen in Aziatische stijl. 

Bij dit huis draait alles om buitenleven, met verschillende woon- en entertainmentruimtes in de open lucht, een zwembad, een jacuzzi en een barbecue. Binnen beschikt het huis over een bioscoopzaal, een pooltafel en een ontspanningsruimte, evenals een bubbelbad dat groot genoeg is voor acht personen. De grote raampartijen kijken uit op het fantastische uitzicht en laten het licht binnenstromen in de heerlijk grote leefruimte, die is voorzien van volledige glazen wanden om te profiteren van het prachtige panorama. De locatie van deze woning is ook ideaal, op een verhoogde positie en toch op slechts enkele minuten van de prachtige jachthaven van Puerto Banús en op slechts een paar minuten van het centrum van Marbella.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • BBQ
  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Jacuzzi
  • Panoramazicht
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand