Appartement te koop in Marbella / Spanje #50914

€ 299.000
Fantastisch appartement in Marbella te koop Dit appartement van recente bouw, in het centrum van Marbella, gelegen in de prachtige oude stad, op een steenworp afstand van de boulevard en het strand van Bajadilla. Onverslaanbare locatie. Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer, een aparte keuken met een eigen binnenpatio, twee slaapkamers, waarvan de grootste met kleedkamer, een badkamer en marmeren vloeren. Deze woning is ideaal om te genieten van een fantastische vakantie aan de Costa del Sol, om het hele jaar door te wonen of als verhuurinvestering, vanwege de strategische ligging. Indien u vragen heeft over dit appartement, dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50914
Prijs
€ 299.000
Type woning
Appartement
Plaats
Marbella
Wijk
Marbella Ciudad
Provincie
Málaga
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Zwembad
0
Oppervlakte bebouwd
82m²

Fantastisch appartement in Marbella te koop

Dit appartement van recente bouw, in het centrum van Marbella, gelegen in de prachtige oude stad, op een steenworp afstand van de boulevard en het strand van Bajadilla. Onverslaanbare locatie.

Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer, een aparte keuken met een eigen binnenpatio, twee slaapkamers, waarvan de grootste met kleedkamer, een badkamer en marmeren vloeren.

Deze woning is ideaal om te genieten van een fantastische vakantie aan de Costa del Sol, om het hele jaar door te wonen of als verhuurinvestering, vanwege de strategische ligging.

Indien u vragen heeft over dit appartement, dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Kleedkamer
  • Patio
  • Vlakbij het strand