Appartement te koop in Marbella / Spanje #48486

€ 425.000
Fantastisch modern appartement in Nueva Andalucia Dicht bij Puerto Banus op loopafstand en naast golfbanen. In een gated community met groene zones, tuinen, fonteinen, zwembad en garage. Het appartement heeft een inkomhal met grote badkamer, lichte woonkamer met eethoek en directe toegang tot een groot terras dat grenst aan bijna het hele pand, met verschillende oriëntaties en vrij uitzicht op de groene gebieden en de bergen. Drie slaapkamers, een met badkamer en suite en nog een badkamer om te delen. Alle slaapkamers hebben directe toegang tot het terras, zijn zeer ruim met inbouwkasten en één heeft een open haard. Grote volledig uitgeruste keuken met directe toegang tot het terras.  Het is een geweldige eigenschap om ervan te genieten als een tweede verblijf, en voor een hoge rentabiliteit van de vakantie aangezien het 3 slaapkamers en 3 badkamers heeft, en een uitstekende ligging heeft dicht bij internationale restaurants, Mercadona supermarkt, apotheek, tegelijkertijd het is omgeven door golfbanen en slechts een paar minuten lopen naar Puerto Banus met al zijn vrijetijdsbesteding, restaurants, winkels, luxe jachten, winkelcentra en mooie en brede zandstranden.  Bovendien is de prijs inclusief een ondergrondse parkeerplaats. Het appartement biedt ook de mogelijkheid van uitbreidingswijzigingen indien gewenst, het kunnen toevoegen van slaapkamers en zo andere afhankelijkheden verkrijgen voor het grote terras dat het biedt. Deze unieke kans mag je niet missen! Kom en bezoek het! Kenmerken: verwarming: A / C koud - warmte, lift, tuinen en fonteinen, gemeenschappelijk zwembad, parkeerplaats, deurtelefoon, staat van instandhouding: modern met renovatie. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48486
Prijs
€ 425.000
Type woning
Appartement
Plaats
Marbella
Wijk
Nueva Andalucia
Provincie
Málaga
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
123m²

Fantastisch modern appartement in Nueva Andalucia

Dicht bij Puerto Banus op loopafstand en naast golfbanen. In een gated community met groene zones, tuinen, fonteinen, zwembad en garage. Het appartement heeft een inkomhal met grote badkamer, lichte woonkamer met eethoek en directe toegang tot een groot terras dat grenst aan bijna het hele pand, met verschillende oriëntaties en vrij uitzicht op de groene gebieden en de bergen. Drie slaapkamers, een met badkamer en suite en nog een badkamer om te delen. Alle slaapkamers hebben directe toegang tot het terras, zijn zeer ruim met inbouwkasten en één heeft een open haard. Grote volledig uitgeruste keuken met directe toegang tot het terras. 

Het is een geweldige eigenschap om ervan te genieten als een tweede verblijf, en voor een hoge rentabiliteit van de vakantie aangezien het 3 slaapkamers en 3 badkamers heeft, en een uitstekende ligging heeft dicht bij internationale restaurants, Mercadona supermarkt, apotheek, tegelijkertijd het is omgeven door golfbanen en slechts een paar minuten lopen naar Puerto Banus met al zijn vrijetijdsbesteding, restaurants, winkels, luxe jachten, winkelcentra en mooie en brede zandstranden. 

Bovendien is de prijs inclusief een ondergrondse parkeerplaats. Het appartement biedt ook de mogelijkheid van uitbreidingswijzigingen indien gewenst, het kunnen toevoegen van slaapkamers en zo andere afhankelijkheden verkrijgen voor het grote terras dat het biedt. Deze unieke kans mag je niet missen! Kom en bezoek het! Kenmerken: verwarming: A / C koud - warmte, lift, tuinen en fonteinen, gemeenschappelijk zwembad, parkeerplaats, deurtelefoon, staat van instandhouding: modern met renovatie.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Deurtelefoon
  • Dichtbij voorzieningen
  • Garage
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Inbouwkasten
  • Lift
  • Ondergronds parkeren
  • Openhaard
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vrij uitzicht