Appartement te koop in Marbella / Spanje #48247

€ 540.000 € 600.000
Appartement te koop in Marbella Gilmar onroerend goed in Puerto Banussells dit volledig gerenoveerde appartement in Puerto Banus, gelegen in de urbanisatie Muelle Ribera, in de tweede lijn van de haven en de jachthaven. Het appartement is gerenoveerd met een mooie moderne smaak en verdeeld in inkomhal, woonkamer met balkon op het zuiden van waaruit u kunt genieten van uitzicht op het Antonio Banderas-plein van Banus en zijn winkels, en het heeft ook een eetkamer met open keuken ook met balkon en dezelfde oriëntatie. Het heeft 2 slaapkamers met grote ingebouwde kasten, en een mooie en moderne badkamer om te delen.  Uitstekende gelegenheid om een woning te verwerven voor een geweldige prijs, en om op vakantie te genieten van het meest gevraagde gebied van Marbella en Costa del Sol als Puerto Banus, met winkelcentra, internationale restaurants, kenmerkende winkels, luxe jachten en jachten afgemeerd in de haven, wijd zandstranden en dit alles op slechts enkele minuten van golfbanen en het centrum van Marbella. Mis deze geweldige investeringskans voor vakantiewinstgevendheid waar zo veel vraag naar is in het gebied niet. Eigenschappen: verwarming: airconditioning warm/koud, lift, alarm 24 uurs, beveiligingsdienst, deurtelefoon/fysieke portier, staat van instandhouding: gerenoveerd. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48247
Prijs
€ 540.000
Type woning
Appartement
Plaats
Marbella
Wijk
Puerto Banús
Provincie
Málaga
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
143m²

Appartement te koop in Marbella

Gilmar onroerend goed in Puerto Banussells dit volledig gerenoveerde appartement in Puerto Banus, gelegen in de urbanisatie Muelle Ribera, in de tweede lijn van de haven en de jachthaven. Het appartement is gerenoveerd met een mooie moderne smaak en verdeeld in inkomhal, woonkamer met balkon op het zuiden van waaruit u kunt genieten van uitzicht op het Antonio Banderas-plein van Banus en zijn winkels, en het heeft ook een eetkamer met open keuken ook met balkon en dezelfde oriëntatie. Het heeft 2 slaapkamers met grote ingebouwde kasten, en een mooie en moderne badkamer om te delen. 

Uitstekende gelegenheid om een woning te verwerven voor een geweldige prijs, en om op vakantie te genieten van het meest gevraagde gebied van Marbella en Costa del Sol als Puerto Banus, met winkelcentra, internationale restaurants, kenmerkende winkels, luxe jachten en jachten afgemeerd in de haven, wijd zandstranden en dit alles op slechts enkele minuten van golfbanen en het centrum van Marbella. Mis deze geweldige investeringskans voor vakantiewinstgevendheid waar zo veel vraag naar is in het gebied niet. Eigenschappen: verwarming: airconditioning warm/koud, lift, alarm 24 uurs, beveiligingsdienst, deurtelefoon/fysieke portier, staat van instandhouding: gerenoveerd.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • 24 uur bewaakt
  • Airconditioning
  • Alarminstallatie
  • Balkon
  • Dichtbij voorzieningen
  • Inbouwkasten
  • Lift
  • Orientatie Zuid
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gerenoveerd