Appartement te koop in Marbella / Spanje #46882

€ 2.650.000
Appartement te koop in Marbella In het meest exclusieve en prestigieuze gebied van de Golden Mile van Marbella verkopen we een gloednieuw duplex penthouse, met luxe kwaliteiten, verdeeld over ruime kamers. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met geïntegreerde keuken en groot open terras. Het wordt gecompleteerd met twee slaapkamers met eigen badkamers en eigen terrassen. Op de eerste verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met een spectaculaire badkamer en suite en twee terrassen, waarvan één van bijna 70 m2. Het heeft twee garageplaatsen en een grote berging.  Gelegen in een exclusief luxe complex aan de Golden Mile bestaande uit meer dan 25.000 m² aan tuinen, adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee of La Concha, zwembaden, 24-uurs bewaking, onderhoudsservice en privacy verzekerd. De locatie van de ontwikkeling is prachtig, want het is slechts twee minuten van het Puente Romano Hotel en de Marbella Club, twee minuten van het strand, drie minuten van Puerto Banus, vijf minuten van het winkelcentrum La Cañada, directe toegang tot golfbanen en met alle belangrijke communicatie van de kust. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#46882
Prijs
€ 2.650.000
Type woning
Appartement
Plaats
Marbella
Wijk
Milla de Oro
Provincie
Málaga
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
363m²

Appartement te koop in Marbella

In het meest exclusieve en prestigieuze gebied van de Golden Mile van Marbella verkopen we een gloednieuw duplex penthouse, met luxe kwaliteiten, verdeeld over ruime kamers. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met geïntegreerde keuken en groot open terras. Het wordt gecompleteerd met twee slaapkamers met eigen badkamers en eigen terrassen. Op de eerste verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met een spectaculaire badkamer en suite en twee terrassen, waarvan één van bijna 70 m2. Het heeft twee garageplaatsen en een grote berging. 

Gelegen in een exclusief luxe complex aan de Golden Mile bestaande uit meer dan 25.000 m² aan tuinen, adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee of La Concha, zwembaden, 24-uurs bewaking, onderhoudsservice en privacy verzekerd. De locatie van de ontwikkeling is prachtig, want het is slechts twee minuten van het Puente Romano Hotel en de Marbella Club, twee minuten van het strand, drie minuten van Puerto Banus, vijf minuten van het winkelcentrum La Cañada, directe toegang tot golfbanen en met alle belangrijke communicatie van de kust.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • 24 uur bewaakt
  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Garage
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht
  • Zwembad zicht